Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tänne tungetaan kaikki firmat ja työpaikat, taloja rakennetaan jokaiselle pienellekin nurmikkopläntille. Ei ole kohta tilaa edes hengittää.Maaseudullekin pitäisi järjestää työpaikkoja, siellähän olisi paljon parempaa elintilaakin. Alkaa kyrsiä tää täyteen tupattu pääkaupunki ja ylimieliset ihmiset täällä.

Hölmöjä ne pöndeläiset joiden on väkisin päästävä tänne ja sit ovat niin ylpeitä kun asuvat hesassa. Tarkotin siis vain niitä jotka ylpistyvät siitä että muuttavat tänne.Itse olen koko pienen ikäni asunut stadissa ja lomilla maaseudulla käydessä saa huomata paljon mukavamman ilmapiirin.Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me muuttaisimme heti 170 km pohjoisemmaksi jos työasiat järjestyisivät, ystäperhe muutti jo pois Helsingistä. Eikös pk-seudun ympäristökunnat olekin muuttovoittoisia nykyään.

Missäköhän vika jos muut sinua niin helsingissä ärsyttää? Perustetaan sinulle ihan oma kaupunki, mihin saa tulla vain ajattelemattomat naiset, jotka eivät näe kuin sen negatiivisen ja siihenkään ei ole rakentavaa ratkaisua, muuta kuin valitus.

jatka toki, mutta älä mainosta että asut helsingissä, koska pilaat muiden maineen marinallasi.

jos oltaisiin tajuttu katsoa mihin suuntaan aluepolitiikka on mennyt muissa Euroopan maissa, niin olisi voitu ennakoida ja tehdä Suomeenkin monta keskusta. Nyt vain Helsingissä on työpaikkoja ym, esim jo Tampereella saa etsimällä etsiä töitä...Muakin ahdistaa talot vieri vieressä, karmeat liikenneruuhkat ja pahantuuliset, kiireiset ihmiset...myös 3.polven stadilainen

kun kaikki virastot ja laitokset hajasijoitetaan jonnekijn hiton kuuseen. Täällä asuu ihmiset , joiden työpaikka menee alta sen takia, että maalaiset saa töitä. Törkeätä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat