Seuraa 

Löytyisikö näkemyksiä Borasta ja sen sisätiloista? Mahtuuko tavaratilaan yhdistelmävaunut? Odotamme esikoista, eikä huvittaisi farmaria hankkia, ellei nyt ala näyttää, ettei sedaniin mahduta.

Kommentit (3)

vm. 2004 - 1.8T ja ajettu nyt n.95000tuh.alle 30tuh. oli kaikki viat, mutta kun ne saatiin korjattua, niin on pelannut kuin enkeli!!!!Nykyinen 04-mallinen Bora 1.8T --> mm. ajettuna 30tuh. jakoremmi poikki... Lukot aina talvella jäässä, aivan sama mitä teet, auton alkup. hälytin lähtee päälle koska sattuu (auto on muuten tallissa, eikä siellä kukaan liiku...)Edellä oleva juttu on otettu " paskin auto ikinä" kohdasta, mutta kirjoitin siihen myöskin paljon muuta, joten ei se Bora paska ole, semmoinen perusauto ja minullakin kaikissa ollut vikoja/ominaisuuksia esim. lukkojen jäätyminen on ominaisuus, ei vika, johon kyllä tottuu, koska se tulee eteen lähinnä nollakelillä... muuten hälyttimenkin joku pirun anturi on vaihdettu, joten sekään ei enää kummittele...Tilasta: meillä on jotkut itavaltalaiset yhdistelmävaunut (tilattu netistä), ja hyviin mahtuu!!!! autoon menee koko perhe eli kaksi aikuista ja yksi muksu, ja vielä pari koiraa (tosin mäyriksiä, eli ei paljoo tilaa vie).Niin ja mukana kaikki viikon itä-suomen reissulle tarvittavat kamat!!!!Olen itse asiassa ollut härveliin kohtuullisen tyytyväinen, nyt kun kaikki pelaa, mutta olen kyllä ajatuksissa ostaa farmaria, (tila-autoa en oikein vielä sulata, vaikka semmoinenkin on käynyt mielessä) mutta kyllä se toisaalta tuntuu turhalta.. kun tämänkinmoisella pärjää... pistän senkin ylimääräisen rahan vaikka koneeseen ja alustaan.Autolla on muuten mukava vetää vaunuakin, ainakin appi-ukon matkaaja (n.1200kg) tulee perässä kivasti.Itselläni tämä on ollut ensimmäinen Bora, mutta ei ensimmäinen VW eikä myöskään varmaankaan viimeinen, tosin esim. veljen perus Golf 1.6 peruskone pelasi kaikki 100tuh. kilometriä ilman ainoatakaan vikaa!!! joten hyviä härveleitä nää on...Riippuu paljon siitä miten ajat ja kuinka paljon, itse rullaan vuodessa yli 65tuh. ja siinä auton täytyy aamulla lähteä käyntiin, eikä ole ongelmia ollut!!Yleisarvosanaksi voisin antaa vaikkapa tasan 8.Ajettavuus hyvä --> itsellä tehtaan sporttialusta, ei paukkukova vaan ihan ok.

kulkevuus kohtuullinen --> 1.8T 150hepoa, ei tykki, mutta pärjää

tlat --> riittää tälle perheelle 2aikuista, yksi muksu, ja pari koiraa

ulkonäkö--> no... ihan ok...Eli summa-summarum: mielestäni ihan hyvä auto, ei kauheen paska

Jos haluatte isot ja painavat " hyökkäysvaunut" esim. Brio Kombit, niin vaikeuksia tulee - takakontti on kyllä iso, mutta luukku aika pieni. Kavereilla oli VW Bora ja Brio Kombit ja vaunujen saaminen autoon oli sen verran vaikeaa (mahtui kyllä, mutta piti ujuttaa juuri oikeassa kulmassa ja se kysyy hauista, kun Briot painavat aika paljon.)Meillä on VW Bora 1.6 vm 2003 ja ollaan oltu supertyytyväisiä, uutena ostettiin ja nyt on mittarissa 63 000 km. Kertaakaan ei ole jättänyt tien päälle eikä mitään ole hajonnut, helppo hallita ja auto käyttäytyy liukkaalla ja ääritilanteissakin ennakoitavasti ja luotettavasti. " Plussan" jälkeen mietittiin, pitäisikö vaihtaa isompaan, mutta koska olemme autoomme niin tyytyväisiä, ei jaksettu vaihtaa vaan vaunuiksi hankittiin Bugaboo frogit, jotka on tosi kevyet eikä vie tilaa mitään. Niiden lisäksi takonttiin mahtuu vielä täysikokoinen matkalaukkukin ja Bugaboot on helppo kasata ja nostaa autoon yksinäänkin.Joku näytti tuolla " vaatteet ja tarvikkeet" myyvän käytettyjä Bugaboita kera maxo-cosi adapterien, lämpöpussin ja sateenvarjon hintaan 380¿. Hinta on tosi hyvä, uutena maksoi pelkät rattaat jo 750¿. Tuo 2003 malli on sama, jota myytiin vielä tänä keväänä, nyt tilalla on uudet Gecko ja Camelon -mallit, olennaisesti desing ei ole kuitenkaan muuttunut.Tietoja rattaista:http://www.bambami.fi/internet/tuotteet.php?a=vaunut&b=bugaboo&lang=fija täällä:http://www.bugaboo.com/

Terkuin,-- Moonika75 + puolisko

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Riippuu vaunuista mahtuuko ilman tunkemista.Mulla oli Bora vuosina 01-03 ja tykkäsin kyllä. Ihan jämäkkä ja toimiva auto. Ei mitään vikoja ja tuona aikana kilometrit meni välillä 17 000- 68 000. Starttasi heti pakkasesta ilman lämppäriäkin, sähköt toimi aina ja ei jäätynyt edes lukot.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat