Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (21)

Ulkonäkö olisi myös ollut ihan ok. Ainoa, mikä ärsytti oli se laaahaaavaaa sovitus kyseiseen biisiin. Alkoi haukotuttaa sen kuunteleminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

(ja ei, en ole mikään kapakkaruusu itse...) Mutta ehkä Sarille sopisi paremmin löytää oma tyylinsä Idolsin ulkopuolella. Voisin hänen levynsä ostaakin, jos sopiva tyylilaji ja hyviä biisejä löytyisi.Silti mä en ihan niele tuota, että tässä kilpailussa haetaan nuorisoidolia ja kaikkien pitää äänestää sen mukaan, kuka sopii parhaiten teini-idoliksi, eikä sen mukaan, kuka on paras laulaja. Äänimääräthän sen ratkaisevat, kenet ihmiset tahtovat idolikseen - iästä viis. Tietääkseni viisikymppisiltäkään ei ole äänestäminen kielletty. Viime Idolsin kärkikolmikostakin löytyy tasan yksi teini-idolimuottiin sopiva. (ja häntä tuskin on laulunlahjojen perusteella äänestetty ;)

Joten ihmettelenkin suuresti, että eikö se Golden Stars vai mikä lie kilpailun voitto jo riittänyt (kun on sen jälkeen kerran keikkaa tehnyt) että miksi pitää ängetä ittensä vielä tähän nuorille tulokkaille suunnattuun kilpailuun...

+vielä sekin että ei kai me tarvita tähän maahan uutta idolia, jolla on samantyyppinen ääni kuin Hannalla???

Silläkö perusteella hän on ajatellut, että tuolla äänellä se voitto viimekin vuonna lohkesi (ja tuomarit oli ihan polvillaan Hannan edessä) niin eiköhän tänäkin vuonna???

Ja vieläkin jaksan äimistellä: Miksi ammattilainen tunkee itsensä tähän kisaan?

Jossain muussa ketjussa käskettiin äänestämään lauluäänen perusteella, mutta kyllähän tässä kisassa on idea etsiä nuorisoidolia. Ja sitä Sari ei todellakaan ole ainakaan tuolla tyylillä. Voisin kuvitella hänen vetävän kapakkakeikkoja joissa hihkuisivat 5-kymppiset ukot tuntien itsensä taas nuoriksi. Ajatelkaa nyt nimeäkin.. Sari Tuomi kuulostaa nykyajan teinin MUTSILTA.

Se tummasilmäinen piikkitukka olisi ollut jatkossa, jos hän olisi laulanut edes millin verran lähempänä nuottia. Tyttäret valitsivat mielestään seuraavaksi parhaan, eli söpön ja suloisen ja kohtuullisella nuottikorvalla varustetun Ilkan.

Henk.koht. olen sitä mieltä, että Minna myös lauloi parhaiten. Mutta kuten joku sanoi, suurin osa äänestäjistä on teinityttöjä, joten söpöt pojat pääsevät helpommin jatkoon. Turha valittaa, kun ei tule itselle mieleenkään äänestää ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat