Kuinka säkenöivän älykäs tarvitsee olla päästäkseen yliopistoon?

Vierailija

Teologia olisi yksi potentiaalinen vaihtoehto meitsille. Mutta mites tämä ylioppilastokari, jossa seisoo arvosanat B, C, C, M, ei taida paikka aueta näin surkealla tokarilla?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Ei voi, koska minäkin pääsin sisään. Ja vielä valmistuinkin, no se tuntuikin jo ihmeeltä, koska tavallisen älykkyyden lisäksi olen patalaiska lukuhommissa. No, ehkä pärjäsin luovuuden avulla...

Vierailija

mutta yleensä pääsykokeella voi aika hyvin kompensoida huonompiakin arvosanoja. Säkenöivää älykkyyttä ei tarvita, mutta tietysti tuollainen arvosanarivistö panee kysymään, mistä johtuu, etteivät arvosanat ole parempia.Jos se on laiskuutta, niin sillä ei yo:ssa pärjää. Töitä pitää jaksaa tehdä itseohjautuvasti koko ajan. Kukaan ei katsele perään, vaikka hautautuisit opiskelijaboksiisi loppuelämäksi. Jos se on esim. huonoa kielipäätä, niin siitäkin voi tulla viakeuksia, koska monella alalla valtaosa kirjoista on englanniksi tai muulla vieraalla kielellä. JNE:

Vierailija

Itse kirjoitin eximian paperit ja en päässyt :(

Pitää ainoastaan opiskella hyvin pääsykoekirjat. Sitä en tehnyt sillä

kertaa. :(

Vierailija

pääsykokeeseen, kyllä se siitä. Yksi todella laiska tuttuni on teologi. Ei se tyhmä ole, mutta superlaiska, ja se näkyi yo-tokarissa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat