Vierailija

Teologia olisi yksi potentiaalinen vaihtoehto meitsille. Mutta mites tämä ylioppilastokari, jossa seisoo arvosanat B, C, C, M, ei taida paikka aueta näin surkealla tokarilla?

Kommentit (16)

Ei voi, koska minäkin pääsin sisään. Ja vielä valmistuinkin, no se tuntuikin jo ihmeeltä, koska tavallisen älykkyyden lisäksi olen patalaiska lukuhommissa. No, ehkä pärjäsin luovuuden avulla...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta yleensä pääsykokeella voi aika hyvin kompensoida huonompiakin arvosanoja. Säkenöivää älykkyyttä ei tarvita, mutta tietysti tuollainen arvosanarivistö panee kysymään, mistä johtuu, etteivät arvosanat ole parempia.Jos se on laiskuutta, niin sillä ei yo:ssa pärjää. Töitä pitää jaksaa tehdä itseohjautuvasti koko ajan. Kukaan ei katsele perään, vaikka hautautuisit opiskelijaboksiisi loppuelämäksi. Jos se on esim. huonoa kielipäätä, niin siitäkin voi tulla viakeuksia, koska monella alalla valtaosa kirjoista on englanniksi tai muulla vieraalla kielellä. JNE:

Mutta mitään yli-ihmisiä yliopistot eivät ole pullollaan, tai itse ainakin näen luennoilla päivittäin ihan tavallisia tallukoita suurimmaksi osaksi :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat