Seuraa 

onko muilla vastaavia kokemuksia...meillä syödään pääasiassa rintaa mutta hoidossa ja joskus muulloin annan 2,5 kk ikäiselleni purkkiNANia ja taasnyt illalla satsin jotuaan pulautti isolla kaarella mun päälle runsaasti, ensin tulee röyhti ja heti kohta jumalaton puklu.muita merkkejä en oo kokeillu ja rintamaidosta ei vastaavaa tuu.

muilla kokemuksia tai hyviä vinkkejähilppo

Kommentit (3)

Hei!Ehkä kannattaisi kokeilla toista merkkiä. Itsellä ei kylläkään kokemusta vastaavasta, mutta noin maalaisjärjellä ajatellen. Oletko muuten koittanut lypsää ja esim. pakastaa omaa maitoasi jos kerran kuitenkin imetät? Silloinhan vauva saisi samaa tuttua maitoa myös hoidossa ollessaan eikä tuota ongelmaa tulisi. Itse yritän pumppailla jemmaan aina ennenkuin tiedän lapsen olevan jonkin aikaa esim. isänsä kanssa kahden. Nyt lapsi tosin jo sen verran vanha että pärjää hyvän aikaa ilmankin maitoa.Kannattaa varmaan jutella asiasta myös neuvolassa. Jos tuo oksentelu ja pulauttelu vaan jatkuu, niin voihan olla, että lapsella saattaisi olla esim. maitoallergia tai muu herkkyys. Mutta todellakin vain saattaisi. En todellakaan ole mikään ekspertti enkä halua pelotella turhaan :) Neuvolassa tietävät varmaan parhaiten!

Kokemuksesta ajattelin mainita muutaman asian, mitkä meillä vaikutti tuohon.Eli meillä pulauteltiin jos vauva sai liikaa Nania tai liian isoreikäisestä tuttiosasta. Aluksi pulauteltiin aina jos syötiin Esim. Ainun tavallisesta pullosta ja tuttiosasta. Kun vaihdoimme Aventin pulloon ja ostimme sen pienireikäisen tuttiosan, niin pulauttelut väheni miltei kokonaan.Meillä vielä reilusti yli puoli vuotiaanakin pulauteltiin jos käytettiin liian isoa tuttiosaa. Ainun pullot oli meillä vellitutteina. Samaten Aventin isoreikäisemmistä tuttiosista tuli puklu.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että meillä paras koko oli se kaksireikäinen tuttiosa. Niitä tuttiosia on muistaakseni 1-7 ja tarkoitus olisi että vauvan kasvaessa vaihdettaisiin isompi reikäiseen.Mutta meillä oli tuo kaksireikäinen tuttiosa käytössä yli puolivuotiaaksi asti tai on tarvittaessa vieläkin, vaikka vauva on vuoden. Toki velleihin tarvitsee erillisen vellitutin mutta silloin vauva on jo vanhempi. Maissivelli tulee kyllä tuosta kaksireikäisestä tuttiosasta ulos, mutta se onkin miltei maitoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat