Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka paljon alkoholia mielestäsi häissä kuuluu tarjota vieraille?

Vierailija

Varsinkin jos häät ovat ravintolassa?

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

että eipä taida onnistua mikään boolin tarjoaminen ravintolassa. tai ehkä onnistuu, jos ostatte alkoholin ravintolan baarista, mutta en ole tällaisestä koskaan kuullut.tämä meidän järjestely on kuulemma erittäin yleinen käytäntö, ainakin tässä nimenomaisessa ravintolassa (ravintola uunisaari), jossa paljon häitä järjestetään.todella harva nykyään ostaa " baarin auki" isolle vierasjoukolle.

Vierailija

meillä on varattu kumminkin 1500¿ ja tarpeen vaatiessa enemmän ravintolan viinaksiin, että boolia riittää! =)

Kun meillä on enemmän ystävä häät, kun sukulaisia ei ole ihan hirveesti.

Mutta siis päätarjonta on boolissa, tulee halvemmaksi kuin viinit.T: ap

Vierailija

Siis meillä näin ajateltiin: Alkumalja, kaksi kaatoa viniä/olutta ruuan kanssa, kahvin kanssa avec, likööri tai konjakki, boolia todella paljon!

Ja muuten onnistuu ravintolassa, jos ei jossain niin aika huono palvelu. Hinta tulee vahvuuden mukaan ¿/litra.

Myös polttariporukalle tarjoamme muutamat drinksut!

Sukulaiset ei juurikaan juo joten juomatarjoilu in varmaan riittävä? =)T: ap

Vierailija

se on kuitenkin totuus, että kuivat häät ovat kuivat.

Uskovaiset tietysti eri asia.Sen lisäksi saat pihtarin ja lahjankerääjän maineen, kun kutsut joukon vieraita juomaan omenamehua, kuten eräs ministeri:)

Vierailija

Ihan ok mielestäni. Jokainen voi sitten ostaa itse halutessaan enemmän.Itse en kuitenkaan halunnut ravintolahäitä, jotenkin kyseisissä häissäkin meininki hyytyi, kun ihmisten olisi pitänyt maksaa omat juomansa...

Vierailija

Onnittelumalja kai on aika itsestäänselvä jokapaikassa. Kohteliasta on lisäksi esim. kojakki kahvin seurana, mutta ei pakollista. Kaikki boolit ja muut oluet, siiderit, drinkit ym. ovat ihan ylimääräistä eikä missään nimessä tarvi niitä maksaa vieraille.

Vierailija

Musta on reilua että kohtuullinne tarjoilu niille jotka juo, ei mitään ylilyöntejä eli mitä vaan baarista, vaan tarpeeksi kumminkin.

Ravintolassa häät maksaa, siitä ei pääse mihinkään! =)

Alkoholi kuuluu osana suomalaista juhlintaa ( ikävä kyllä, mutta iloista se silti on).

Pääasia että myös ne ihmiset jotka eivät juo, huomioidaan , eli limua ja muuta alkoholitonta tarjolla riittävästi myös! =)Häät on iloinen juttu, ja ihana kun on omat häät!!T: ap

Vierailija

Ravintolassa, muuten saivat ostaa itse baaritiskin puolella. sukuni on körttiläisiä ja miehen suku lestoja, joten taisi olla ravintolalle kuiva ilta, vaikka he näköjään halvalla järjestivät 150hengen häät, aattelivat, että ravintola on illan täynnä ja viina virtaa... mutta eipäs virrannutkaan, taisi olla 65v setäni ainoita baaritiskillä vierailleita...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat