Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

onko muilla vastaavia kokemuksia...meillä syödään pääasiassa rintaa mutta hoidossa ja joskus muulloin annan 2,5 kk ikäiselleni purkkiNANia ja taasnyt illalla satsin jotuaan pulautti isolla kaarella mun päälle runsaasti, ensin tulee röyhti ja heti kohta jumalaton puklu.muita merkkejä en oo kokeillu ja rintamaidosta ei vastaavaa tuu.

muilla kokemuksia tai hyviä vinkkejähilppo

Kommentit (2)

Pullostahan menee helposti enemmän ilmaa vauvan mahaan kuin rinnasta, eli meidän piti ainakin vaavin kanssa aina muutaman imaisun jälkeen ottaa pullo pois ja sitten vasta jatkaa ja tällälailla hitaasti syödä, ettei tosiaan tullut kauheaa röyhtäyspulautusta ruoan päätteeksi.

että pikkuinen saa pullosta liian nopeasti liian paljon ja siitä syystä puklaa. varsinkin jos pääasiassa saa rinnasta, niin ei ole tottunut niin " helposti irtoavaan maitoon" . Vois varmaan kokeilla antaa pullosta sun omaa maitoa ja katsoa, lentääkö myös silloin. Ja jos lentää, niin vaihtaa hitaampaan pulloon/tuttiin.Jos ei puklaa, niin sitten kannattanee kokeilla muita korvikemerkkejä. Ei se Nan ole kaikille vauvoille vatsaystävällistä, vaikka näin aika yleisesti puhutaan. Toisille sopii vain joku tietty merkki, toisille käy kaikki...T: MrsH

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat