Vierailija

Mikä tarkoitus asialla on itse terapiaan?? Onko terapeutteja paikalla?

Sivut

Kommentit (32)

ja näin hänellä on mahdollisuus saada Kelan korvaamia kuntoutuksia. Tätä kautta lapsen kehitysmahdollisuus ja toimiminen yhteiskunnassa ja veronmaksajana paranee.

Kaikki vanhemmat haluavat terveen lapsen, mutta aina näin ei käy. Yhteiskunta yrittää tukea näitä perheitä, joissa on eityislapsi. Vanhemmat kuitenkin päättävät, haluavatko lapselleen tukea. Kukaan ei varmasti pakota ketään vanhempaa esim. kotikäynteihin. Kieltäytykää vaan siis ihan kaikin mokomin!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jotenkin kuulostaa oudolta, että täällä joku on ottanut loukkauksena tuon minun kysymyksen ja alkaa samantien nimittelemään, voisiko kyseessä olla tahallinen provosointi ja kiusa?

Jos se kuulostaa narinalta teidän korvaanne, eikä sille sitten mitään voi, kuulo voi olla valikoivaa.

Nykyisin on niin paljon ideoita ja ammattitaitoa, pitänee vaan ottaa tiukasti kiinni niistä ja odottaa ihmeen tapahtuvan oli ongelma sitten mikä hyvänsä.

Uskon, että kun vanhemmat ovat yrittäneet lapsensa kohdalla useita eri keinoja, niin ammatti-ihmisillä on paineita saada näyttää, kuinka he sitten onnistuvat.

Hieno homma!

Meillä on käynyt toimintaterapeutti kotona ja myös jumppari.Koti on jokaiselle ihmiselle tärkeä yksityinen paikka.Mutta itse ainakin ajattelin lapseni parasta ja sitä että on hienoa saada apua ongelmiin.

eli vanhemmat tarvitsevat ohjausta ja myös katsotaan kotona kuinka mahdollistetaan esim.vammaisen lapsen kotona selviytymiset ym.Mutta itse terapiatunnit voidaan todellakin pitää muualla.Jos lapsi koulussa niin siellä,jos päiväkodissa niin siellä,ja periaatteessa missä vaan esim.ulkona ym.Koulussa olevan lapsen suhteen yksinkertaisinta olisi sijoittaa terapiatunnit koulupäivän yhteyteen..T:mm toimintaterapeutin ja fysioterapeutin kanssa yhteistyötä tekevä hoitsu

eli tuli tuossa väärää tietoa.

Samoin, en ole kuullut että kaikissa tapauksissa terapeutit tekevät kotikäyntejä.

Fysioterapeutit käy varmaan, jos on liikuntarajoitteinen lapsi kyseessä.

Kotiin voidaan antaa ohjeita, miten kotona lapsen kanssa voisi parhaiten toimia.

Nykyään kuntoutuksessa korostetaan paljon tätä ympäristön ohjaamista, jotta harjoiteltavat taidot saadaan mahdollisimman hyvin käyttöön.

Myös esim. kommunikaationkuntoutuksessa, jota puheterapeutit tekevät on tärkeää saada mm. kuvien käyttö mukavasti kotona liikkeelle, jotta lapsi voi käyttää kuvia myös kotona (päiväkodin lisäksi).

En usko, että kukaan terapeutti menee kotiin urkkimaan tai " opettamaan miten pitää elää" . Kyllä meillä töitä riittää muutenkin... :-)

terveisin puheterapeutti

Olenko muka narrissut, jos uskallan kyseenalaistaa jonkun asian?

Asioissa on kuule monta puolta, mieti sitä, ennekuin alat nimittelemään toisia. Sinulle kyllä soisi jonkinmoista terapiaa ja käytöstapoja myös.

mutta on tärkeä päästä näkemään miten lapsi toimii arkiympäristössään. Terapiatilanteessa lapsi saattaa toimia/käyttäytyä aivan eritavalla kuin kotona. Ja kuuluuhan terapeutin antaa ohjeistusta vanhemmille, miten terapiassa opittuja asioita voidaan kotioloissa parhaiten hyödyntää.

Tiedän, että joku puheterapettikin tehnyt kotikäyntejä.

Käyhän terapeutit myös kouluissa ja päiväkodeissakin, miksei myös lapsen omassa kodissa?

Sekä lapselle että vanhemmille pyritään takaamaan ns. normaali elämä, jossa ei ole liika ylimääräisiä velvotteita, kuten terapiaan kuskaaminen. Pelkkä terapia voi olla pienelle lapselle rasite saati sitten se, että terapia tapahtuu muualla kuin omassa tutussa ympäristössä.

Voi vitun älykääpiö! Sehän on parasta mahdollista palvelua mitä voi olla, että apu tulee suoraan kotiinne. Suurin osa terapeuteista ei todellakaan vaivaudu tulemaan asiakkaiden kotiin. Olisit onnellinen! Häpeä, idiootti, typerää kommenttiasi.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat