Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oon aina ihmetellyt, mistä sitä älyä siihen sitten löytyy? Jos muuten ei todellakaan leikkaa.

Kommentit (23)

Ei, en todellakaan osaa sisustaa. Enkä myöskään pukeutua. Minä olen tietenkin kateellinen+ihailen ihmisiä, joilla nämä taidot ovat. Pointtini olikin se, että joskus jotkut tod. yksinkertaiset ihmiset ovat kuitenkin todella kyvykkäitä joissain tuollaisissa jutuissa, ja se jollain tavalla häkellyttää. En tiedä miksi, ehkä se tosiaan on ihan älystä irrallinen asia. Mut jotenkin aattelisin, että siihen tarvitaan älyäkin, että oppii sisustamaan tms. ap

Toisilla vain on joku erikoiskyky, mikä ei näy päälle.Useinhan esim. downilaiset ovat erittäin hyviä jollain pienellä kapealla saralla ja muuten " yksinkertaisia" .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jotka ei esim. seuraa maailmanpolitiikkaa millään tavoin, ei lue koskaan lehtiä, eikä mitään muutakaan kirjallisuutta, ehkä iltasanomia joskus, ei kuuntele siis uutisia, ei radiota, ei tv:täkään. Sit jos puhutaan jostain et " siellä ja siellä tapahtunu sitä ja tätä" , ni tyyppi on aivan et " mitä, häh, missä?"

Sit muutenki jossain asioissa ei " leikkaa" , ainakaan kovin nopeasti.

Muuten normaaleja ,perheellisiä naisia, ja kodit on ihanasti sisustettu.

Toinen on oikein kukkaihminen, on erilaisia viherkasveja, kuivakukka-asetelmia yms.

Aina ostaa taloonsa jotain uutta, verhoa, kehyksiä, mattoja...ja maku on kieltämättä hyvä! Sillä saralla...

Mutta kotini on kuin sisustuslehdestä ja vaattetkin ovat aika kivan näkösiä, myös koko muu olemuskin on huolliteltu. En kuitenkaan ole mikään blondi bimbo, vaan aika tavis nainen.

Uskoisin, että ihminen on hyvä sellaisissa asioissa, jotka häntä kiinnostavat. Ja ehkä tällaisia hitusen yksioikoisia ihmisiä ei jaksa kiinnostaa kuin tällaiset ehkä hieman pinnallisemmiksi luokiteltavat asiat?

Hän on puolentoista vuoden ikäisestä itse osannut valita vaatteensa sävy sävyyn. Kasvaessaan hän on oppinut yhdistämään esimerkiksi vastavärejä todella taitavasti ja lisäksi sisarensa on opettanut hänet valitsemaan vaatteensa kuten muutkin teinit.

Jos ainoa lukemistosi ovat muotilehdet (tai sisustus-) ja ainoa harrastuksesi kaupoissa kiertely, niin varmasti sieltä tarttuu jotain päähänkin. Yksinkertaisiksi luokiteltavilla ihmisillä ei välttämättä riitä kapasiteettia kiinnostumaan muista kuin näistä pinnallisista asioista. Minäkin tunnen vastaavasti näitä 19:n mainitsemia todella älykkäitä ihmisiä, jotka eivät juuri välitä vaatteidensa tai sisustuksensa muodinmukaisuudesta, vaan ehkä enemmänkin toimivuudesta. Heillä on yleensä monia muita kiinnostuksenaiheita, eikä välttämättä aikaakaan sipsutella kaupoissa sovittelemassa vaatteita. Jos heidät laitettaisiin kuukaudeksi pänttäämään pelkkää muotia, he varmasti osaisivat pakon edessä sisustaa ja pukeutua aivan siedettävästi - he vain eivät koe sitä oleelliseksi.

ole välttämättä paha asia. Meitä on moneksi. Varsinkin kun yksinkertaisuudella tarkoitetaan monesti sellaisen matemaattisen älyn heikkoutta. Useinhan sellaiset ihmiset on lahjakkaita tunne puolella.

Mikä sitten taas voi näkyä vaikka tyylitajuna.Tai mistäs sen tietää. Kunhan puhun lämpimikseni ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat