Intiaanisokeri=ruokosokeri ????? Prismassa oli Dansukkerin ruokosokeria joka maksoi vajaa 3 e kilo. Voiko se olla sita terveellista intiaan...

Vierailija

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija


Ruokosokeria eli sakkaroosia se valkoinenkin sokeri on.Vierailija:

Lainaus:

On ruokosokeri tavallista valkoista sokeria parempaa, mutta ei se ole inkkarisokeria nähnytkään.

Ei voi edes puhua samana päivänä ;):
Vierailija

...ja onko " tavallinen" valkoinen sokeri myöskin pohjimmiltaan ruokosokeria mutta teollisesti käsiteltyä??vai onko kyseessä eri lajike kokonaan?sorry tyhmät kysymykset mutta olen vastikään törmännyt koko intiaanisokeriin...

Vierailija

http://www.voima.fi/content/view/full/964Meillä käytetään inkkarisokeria ;) leivontaan ja juomien makeutukseen. Ainoastaan hillot ja mehut tehtiin tavalliseen sokeriin.Halvimmillaan inkkaria saa näköjään alle 25 ¿ / 4 kiloa netistä. Kallista, mutta niin paljon terveellisempää, jos vertailee tuon 9 linkin hivenainepitoisuuksia. Eikä sitä tarvitse kilokaupalla syödä :)

Vierailija


Ruokosokeri on eräs sokerin muoto, jota kutsutaan myös sakkaroosiksi tai ns. tavalliseksi sokeriksi. Ruokosokeri on kasveissa hyvin yleinen yhdiste, jota esiintyy suuremmissa määrissä esim sokeriruo' ossa (13 % - 20 %), sokerijuurikkaassa (16 % - 20 %), ananaksessa, maississa, porkkanassa. Suomessa ns. tavallinen sokeri, pöytäsokeri, on perinteisesti jalostettu sokerijuurikkaasta.Google on ystävä.Vierailija:

Lainaus:

no onkos valkoinen sokeri sokerijuurikkaasta vai ruo' osta??
Vierailija

ruohonjuuressa intiaanisokeri maksoi n.32e/4 kgja prismassa ruokosokeri n.3e/kiloei siis varmastikaan samasta sokerista kyse kun hintaero noin suuri??ja voin siis olettaa että ruokosokerin nimellä kaupattavat ruskeat sokerit eivät ole sitä terveellistä vitamiinipitoista sokeria??

vaan jotain tavallista teollista sokeria??

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat