Vierailija

Kumman olette valinneet ja miksi?

Kommentit (17)

Jos sijoitan rahastoon vakuutuksen vuosimaksua vastaavan määrän (n. 250 ¿) ja puolisoni kuolee vuoden kuluttua, en usko että tuotto yltää ihan 100 000 ¿:oon asti, nyt saan tuon korvauksen vakuutuksesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun otettiin lainaa, alkoi pankissa ihan mieletön ahdistelu tuon turvan kanssa. Ei perkele, vaikka kuinka suoraan sanoi, meinannu tajuta, että ei oteta! Pelkästään sen takia jo voi jättää ottamatta. Läheltä piti, ettei siirrytty toisen pankin asiakkaiksi.

Meille henkivakuutus tuli maksamaan varmaan alle 50 % lainaturvasta, yhtenä syynä liittojen myöntämät alennukset. Toinen juttu oli se, ettei henkivakuutuksessa ole juuri mitään ehtoja, ettei korvausta maksettaisi (poikkeuksena jokin itsemurha hyvin pian vakuutuksen alkamisen jälkeen). Lainaturvaan en sen kummemmin edes tutustunut, lukuun ottamatta sitä, että työttömyyden varalle otettavan lainaturvan ehdot olivat mielestäni todella hämärät ja korvausaikakin mitättömän lyhyt.

tulisi kalliimmaksi, koska jouduttaisiin maksamaan kumpikin tavallista korkeampaa summaa henkivakuutuksesta. Oliko ehdoissa merkittäviä eroja kun vertailitte lainaturvaa ja henkivakuutusta? -Ap

Se ei välttämättä ole ihan kamalasti. Lisäksi aika monella on jo varmaan ennestään vapaa-ajan tapaturmavakuutus, josta saa korvauksen pysyvän työkyvyttömyyden varalle.Pääasia varmaan, että jonkinlainen turva on olemassa.

henkivakuutukset erikseen, jolloin kulut ovat huomattavasti isommat. Haettu on kahdesta yhtiöstä. En usko, että mikään suomalainen yhtiö myöntää meille pariturvaa. Ja ainakin joissain katsomissani vakuutuksissa vakuutusmaksut kuolemantapauksen varalta nousivat iän myötä.Mutta lähinnä mietin eroja ehdoissa. Lainaturvasta kun löytyy niin vähän käytännön kokemuksia ja ehdot vaikuttavat kimuranteilta-Ap

eikö laina ole maksettava, jos haluaa pitää asunnon? Vai olenko ymmärtänyt väärin: jos yhteisestä asunnosta on lainaa eikä leski pysty hoitamaan tätä lainaa, eikö pankki voi silloin vaatia asuntoa myyntiin ja rahoja itselleen?

halvempi pitemmän päälle, koska lainaturvasta veloitetaan sama maksu loppuun asti ja henkivakuutuksessa pienenee. Lisäksi pankin tuputus alkoi TODELLA ottaa hermoon!

Syy: halvempi (meillä on kuoleman varalta ns. pariturva). Lisäksi vakuutussumma ei ole millään tavalla lainan määrästä kiinni, ymmärtääkseni lainaturvan kohdalla näin on.

Kun sulla on lainaa jäljellä 5 euroa maksat samaa summaa kuin lainaa ottaessa. Pariturva ei taatusti tule kalliimmaksi. Kysäise tarjous esim. Fenniasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat