Vierailija

surkeiden, rumien vaatteiden myymiseen " gootti" -otsikon alla. Hyi teitä! Jos ette tiedä goottivaatetyylistä mitään niin voisitte pitää kapiset vaatteenne pois pilaamasta ko. osastoa. Ei tällainen ole, herranen aika sentään, goottityyliä nähnytkään:http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=22185885

http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=21928699

http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=21936679

http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=21954172Ärsyttää kun ihmiset tunkevat genren alle mitä tahansa moskaa, kun yritän metsästää OIKEITA, kauniita goottivaatteita. Ei kaikki mikä on mustaa/pitsiä ole gootti-tyyliä!!!!

Kommentit (17)

Kun niitä ei huudeta. Koska niillä ei ole mitään tekemistä goottilaisuuden kanssa. Ne ovat vain tavismyyjän rumia muistoja 80-90-luvulta, joista hän haluaa kahisevaa. Kukaan ei ole niin tyhmä että maksaa. Olen seuraillut tätä palstaa jo pitkään. Jos kyseessä on ns. oikea goottivaate, huutajia on vähintään pari, jos ei tulos on nolla.

Myyhän siellä jotkut esim. Marimekko-toppeja, jotka ovat itse tehneet. Niin, ainoa Marimekko niissä on se kangas. Eivät ne silloin ole Marimekko-toppeja vaan Marimekko-kankaasta tehtyjä toppeja. Tällainen on sentään tekijänoikeuksien vastaista toimintaa.Että aika vähäisestä pillastut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


En ehtisi muuta tekemäänkään. Laitan tänne kommenttia kun täällä on niin paljon huuto.netin käyttäjiä, jos olette syyllistyneet moiseen.

Kyllästyttää tavis-tyylin pukeutujat, jotka lykkäävät goottigenreen mitä tahansa roskaa euronkiilto silmissään...ovat huomanneet, että goottivaatteista maksetaan hyvin. Silti tuollaisista paskavaatteista ei saisi goottia tekemälläkään. Palsta on nykyään 90 prosenttisesti tuossa paskassa niin, että helmet hukkuvat joukkoon.

En ehtisi muuta tekemäänkään. Laitan tänne kommenttia kun täällä on niin paljon huuto.netin käyttäjiä, jos olette syyllistyneet moiseen.

Ei ole goottityyli ainoa; kun retro alkoi käydä kaupaksi, jotkut lykkäsi retro-nimellä myyntiin jotain 90-luvun neonhässäköitä. Semmoista se vaan on. Saahan sitä yrittää.

Minä suosin nilkkapitkiä hameita, vyötärökorsetteja ja sen kanssa esim. punaista paitapuseroa. Kenkinä saappaat joissa korkoa sekä pikku hassuutena pääkallopolvisukat. Mikään ei ole paljastavaa, minusta näkyy paljon vähemmän kuin monesta tavallisen tyylin pukeutujasta.

Se, että sinusta nuo ovat rumia ja ei-goottimaisia, ei tarkoita etteikö joku (wannabe)-gootti niistä pitäisikin ja huutaisi itselleen. Sitä nyt vaan ei sinulta kysytä, minkälaisia vaatteita kyseisellä osastolla saa myydä ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat