Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tutan syysretrot pitivät tulla myyntiin lokakuussa. Olen odotellut niitä lähti cittariin, mutta ei ole näkynyt ja kuukausi on jo puolessa välissä. Tiedustelisin onko kukaan nähnyt retroja missään kaupassa. Haluaisin vain varmistua että ei käy niin kuin viime vuonna, että odotelen lähi cittariin, niin niitä ei koskaan sinne tullut ja myöhemmin sain sitten muista kaupoista / netistä ostaa sitä mitä oli enää jäljellä.

Sivut

Kommentit (27)

Eli siis uusia froteisia retroja oli mielestäni ainakin Jumbon Anttilassa. En sen tarkemmin katsonut että mitä malleja oli mutta muistelen että kypärälakki, potkuhousut ja body olisivat olleet...mutta en tosiaan niin tarkkaan katsellut.Minäkin olisin toivonut niitä omppu, auto, sieni-paitoja vähän isommalle lapselle, mutta ensimäisen paidan näin jokunen päivä sitten ja oli vain koko 140cm jäljellä, joten jäi ostamatta kun oli niin suuri!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuli etenkin sitten joulun & juhannuksen jälkeisistä aleista hamstrattua useemmassa koossa, kun cittarissa saa silloin aina sen -40%. ;)

Harmi jos tosiaan nyt tästälähtien ovat muuttaneet käytäntöä & eivät enää otakaan sinne myyntiin retromallistoa. :(Mutta Helsingin/Vantaan tilanteesta mulle kerrottiin Tutalta, että" Frotee retroja löytyy Jesper-Juniori nimisistä liikkeistä Forum h:ki ja

Itäkeskus. Lintu kuosia sama liike mutta Myyrmanni ja Jumbo."En sitten tiedä, että koska tota lintukuosia tulee, ainakaan tällä viikolla ei Jesper Juniorissa ollut muita kuin vanhoja Jellona ym. kuoseja (tosin kun puoleen hintaan sai, niin pitihän niitäkin ostaa). Eikä ne Tutalta maininneet mitään tosta Anttilasta, jossa todistettavasti on retroja näkynyt, joten mahtaako ne itsekään tietää, missä niitä oikein on myynnissä??

No, hyvä että tein kyselyn, niin en turhaa enää odottele retroja. Nyt siis etsimään kauppa jossa niitä myydään. Olin suunnitellut että ostan koko " sarjan" , mutta täytyy nyt ensin löytää edes semmoinen kauppa jossa niitä myydään. Ainakin kypärämyssy, potkupuku ja paita on saatava!

Luin jostain, että näiden froteisten pallokuosien jälkeen tulee vielä ainakin yksi kuosi täksi syksyksi, kyyhkynen-kuvio, eli samantyylinen kuin edelliset omppu-, auto- ja sienikuviot. :)

Harmittaa että en koskaan löytänyt aiempien retrojen paitoja. Tuo omppu oli suosikkini ja jos ne paidat olisin löytänyt, niin olisin varmasti ostanut joka kokoa, niin ei olisi tarvinut harmitella kun jää pieneksi ;-)

Eli tänään oli ilmestynyt tuota lintu-kuvioista tuttaa meille tänne " maalle" Tokmannille. Väreinä IHANA ruskea, jossa valkoisella niitä lintuja & toisena värinä keltainen jossa myös valkoisella lintuja. Bodyja & puolipotkareita. Tuohon ruskeaan ihastuin kovasti, harmi vaan että koot loppui jo 80cm. :(

Jos joku on jossain törmännyt isompiin (86-92cm) niin vinkkaa ihmeessä!. :)Ainakin bodeja 92cm asti & potkareita 80cm asti. Väreinä kaikki, eli sininen, vihreä & punainen.

Itse ostin pojalle sen vihreän bodyn 92cm. Pidettykin jo on & täytyy sanoa että mukavan pehmoista froteeta. :)

Odottelin kans niitä retroja tässä kuussa paikalliseen Citymarkettiin. Kun ei alkanut kuulumaan niin kysyin Tutalta milloin tulee myyntiin. Vastasivat että tällä kertaa Citymarket ei ottanut Retro-mallistoa myyntiin ollenkaan. Meiltäpäin löytyi sit pari uutta retromallia Anttilasta, mutta ei sielläkään ollu kaikkia. :(

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat