Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Viime viikolla lämpöili muutaman päivän, eka mittauskerralla yli 38, sen jälkeen 37,5-38. Sitten kun lämpöä ei kerran ollutkaan jäi mittailut kokonaan.

Tänään kuitenkin rupesin miettimään, että poitsu on ollut viime aikoina tosi väsy. Nukkuu aamuisin selvästi n. tunnin pidempään, päiväunet melkeestä tuplaantuneet ja iltaisin nukahtaa paljon nopeammin kuin ennen. Nämä unimuutokset siis verrattuna parin viikon takaiseen.

Sen viime viikon jälkeen en ole mitannut kuumetta kuin vasta tänään, ja taas oli lähes 38...

Kotona leikkii veljensä kanssa, mutta kerhoissa tulee melko nopeasti syliin, käy välillä leikkimässä ja taas syliin lepäämään...

Mikä kumma tuota ihanaa pientä miestä vaivaa??? Ikää poitsulla n. 1½ vuotta..

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta itselläni alkoi kurkkukivulla, joka siirtyi sitten köhäisyydeksi ja " räkäklimpiksi" kurkussa. Tosi vetämätön ja väsynyt olo. Ajattelin maanantaina mennä lääkärille, jos tämä ei mene ohi, en tosin usko että siitä on mitään apua, koska ei tämä kuulemma parane kuin ottamalla rauhallisesti (juttelin tästä neuvolantädin kanssa, käytin pojan neuvolassa silloin kun hänellä oli pikkukuumetta 4. päivää.)4

Tämä tämän syksyn versio on tosi sitkeää laatua oleva! Meillä on pojalla ja itselläni ihan sama. Poika selvisi vähemmällä, mutta mulla itselläni on ollut pikkukuumetta ja todella vetämätön olo jo viikkoja. Kuulemma ihan tavallista. Huolehdi, että lapsi lepää kunnolla eikä riehu liikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat