Vierailija

Mutta mä koen ylemmyydentunnetta, koska olen korkeasti koulutettu. Tulen alaluokasta, yhden huoneen, alkoholistivanhempien superköyhästä perheestä, jossa kaikki toiveet asetettiin minuun. " Mene sinä, ja opiskele, koska meistä ei mitään tullut" . Nyt olen tavoitteeni saavuttanut, ja tunnen asiasta ylemmyyttä. Mutta en voi tätä koskaan kenellekään sanoa tai näyttää. Omapahan on tyhmä salaisuuteni.Kiitos, ei mulla muuta. Nyt voitte alkaa haukkumaan mua..

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhdellä tapaa vanhempasi olivat ainutlaatuiset: olisivat voineet estää sinua opiskelemasta, koska se ei olisi ollut duunariperinteen mukaista. Nauti menestyksestäsi.

Olet varmasti saanut tehdä töitä tuon kaiken eteen, joten jokainen joka on koulunsa käynyt.. oli sitten korkeakoulutasoa tai alempaa, on varmasti ylpeä saavutuksestaan ja SAAKIN OLLA!

Onnea vaan sulle!!! :)

Ja jos kertoisin ammattini ja koulutukseni, et voisi aikaisempaa tekstiä uskoa.Henkilökohtaisesti arvostan ihmisessä sitä, että voi olla rehellisesti juuri se mika on, koulutukseltaan, tulotasoltaan, ajatukseltaan ja ulkonäöltään.

Elämä on lyhyt tuhlattavaksi pelkkiin kuoriin.

Tässä yhteiskunnassa on merkitystä nykyään sillä, kuka tienaa ja kuinka paljon. Sekään ei ole enää koulutuksesta kiinni.

Mikä luulet minun olevan koulutukseltani, jos tuloni ovat yli 40 000¿ vuodessa?Ja tiedoksi nyt kaikille, minusta se on vähän. Keskiverto, mutta ei hyvätulo.

Ylemmyyttä tunnen huonommin koulutettujen rinnalla, tosin vain teoreettisesti. Kun kohtaan ihmisen, arvostan häntä sellaisena kuin hän on, koulutustaustasta riippumatta. Mutta jos joku on vittumainen tyyppi, huomaan helposti ajattelevani rumasti hänestä, tyyliin " No ehkä se on joku amistyyppi" tms. Tosi noloa :( No, onneksi kukaan ei tiedä tätä. Tai siis ei osaa muhun yhdistää. ap

lähtökähtani eivät ole noin masentavat. Etenkin täällä palstalla huomaa jo kirjoitustyylistä, onko helkilöllä korkeakoulututkinto vai ei.

On sulla siihen oikeuskin, ja ihan syystä olet itsestäsi ylpeä. Mutta älä vain pilaa ihmissuhteitasi tai tuntemattomien ihmisten päivää sillä ylemmyydentunnolla, koska se on sitten jo ihan sairasta...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat