Miten kertoa? 5-vuotias kyselee, miten joutui äidin mahaan.

Vierailija

Ei oikein viitsisi kertoa että isän ja äidin rakkaudesta, kun isä on meidät jättänyt ja mennyt toisen naisen luo. Auttakaa mitä kertoisin lapselle, miten hän on saanut alkunsa ja äidin mahaan päässyt.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

mistä se siemen on mennyt äidin mahaan, ihmettelee kovin, miten isi on sen sinne saanut laitettua ja mistä ihmeestä isi sen siemenen sai.. Eli kyllä lapset on todella uteliaita! Ja jopa kolmen vanha osaa esittää jatkokysymyksiä siemenestä!Ite kävin kirjastossa kattoon kirjoja, aiheeseen liittyen, mutta niissä kaikissa oli kerrottu aivan suoraan miten niitä lapsia tehdään, enkä todellakaan aio kolme vuiotiaalle asiaa vielä kertoa. Onneksoi vielä on riittänyt täysin ympäri pyöreät vastaukset, kuten, isillä oli sellainen siemen ja antoi sen sitten äidille jotta saataisiin se äidin masuun kasvamaan..

Vierailija

Hyvin voi kertoa totuuden! Asia tuntuu aikuisista hankalalta, ei lapsista! Ei pimppi ja pippeli ole mitään salaisuuksia tai peikkoja mistä ei voi puhua. Eikä tässä ole kysymys mistään seksiaktista kertomisesta..tai hehkuttelusta vaan normaalista elämään kuuluvasta asiasta

Vierailija

niin " seksivalistus" tai siis sen kertominen mistä lapset tulevat olisi kannattanut aloittaa paaaaljon aikaisemmin, eli esim. silloin kun lapsi on 2 v.. Siinä iässä meidän molemmilla lapsilla on ollut todella luonteva suhtautuminen asiaan (asia on molempien kohdalla ollut 2 v. iässä ajankohtainen äidin kasvavan vauvamasun johdosta).

Vierailija

Kokemusta ei ole, mutta jotenkin sellainen käsitys, että jos lapselle kertoo, että isi antaa siemenen äidille hän tyytyy siihen eikä kysele enempää. Lapsihan ei kyseenalaista mitään, mitä vanhemmat sanoo. Ehkä hän ajattelee, että siemen annetaan samalla tavalla kuin vaikka karamelli.Lisäkysymykset tulevat sitten lapsen kasvaessa ja kehittyessä.

Vierailija

Ja suhtautuu siihen täysin luontevasti. Ei siis mitään haikarasatuja, vaan sillä on lääkärikirja jota se haluaa iltasaduksi, ja tietää siittiöt, munasolut ym. Mitä haittaa siitä on??? On muutenkin luonteeltaan tiedemies, kiinnostunut maantieteestä ja avaruudesta ja ihmiskehosta muutenkin. Toisentyyliselle lapselle ehkä riittää ympäripyöreämpi vastaus, mutta jokainen tuntee lapsensa.

Vierailija

Mites sitten kun kerrotaan et isi laittaa pippelin äitin pimppaan ja lapset alkaa kokeilemaan sitä kans? kaikkeahan ne koittaa mitä tietävät aikuisten tekevän. minä en ainakaan aio lapsilleni kertoa koko tarinaa ennenku ovat paljon isompia ku 5v.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat