Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minusta on, koska on sekä Suomen että Saksan kansalainen.

Hyvän näköinen nuori kaveri, jos pääsee kisakuskiksi Williamsille, on heillä todella komea kuljettajakaksikko Nicossa ja Mark Webberissä

http://cache.gettyimages.com/comp/55919538.jpg?x=x&dasite=GettyImages&ef...

http://cache.gettyimages.com/comp/55919501.jpg?x=x&dasite=GettyImages&ef...

Mark Webber

http://cache.gettyimages.com/comp/54126473.jpg?x=x&dasite=GettyImages&ef...

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sen sijaan puhuu saksaa, ranskaa, italiaa ja englantia. Asunut ikänsä Monacossa ja ei tainnut nuorempana juurikaan Suomessa edes käydä. Tuskinpa hän on kauheasti tutustunut esim. suomalaiseen kulttuuriin.

Vierailija:

Lainaus:


Mutta miten ei halua antaa lapselleen olennaista osaa itsestaan, omaa kieltaan ja kulttuuria?

Sita en vaan tajua... Ja luontevimminhan sita esim ilmaisee tunteitaan jne omalla aidinkielellaan. Noh, kukin tyylillaan...

Jos Nico ajaa ensi kaudella ykkösissä, kannustan häntä ja Alonsoa yhtä paljon, Kimiä en kannusta yhtään. En oikeastaan sisänsä ihmettele sitäkään, ettei Keke puhunut pojalleen suomea. Ilmeisesti Rosbergeilla ei ollut Saksassa ja myöhemmin Monacossa asuessaan paljonkaan suomalaisia ystäviä. Ehkäpä Keken mielestä on tärkeämpää, että poika puhuu saksan lisäksi sujuvasti englantia, ranskaa ja italiaa.

Saksassa on isot sponsorimarkkinat ja huutava pula huippukuskista Michael Schumacherin jälkeen. Nico ajoi pienemmissä luokissa suomalaisena ja hänelle soitettiin silloin Maamme-laulu.

ulkomaalainen. Tai vielä paremmin siinä tapauksessa, että kyseessä olisi esim. Somaliassa syntynyt henkilö, jolla olisi vain Suomen kansalaisuus, niin silti hän olisi " somali" .

Nico on sataprosenttien suomalainen. Itseki toki miellän hänet saksalaiseksi, mutta on kylmä fakta että Nicolla on Suomen kansalaisuus -ei siis puoliksi suomalainen, puolikkaita kansalaisuuksia kun ei yksikään maailman valtio tunnusta, eikä varsinkaan epäsuomalainen. Ja tämä siis sellaisen suusta joka seuraa formuloita lainkaan. Tämä suomalaisuushan sisältää esimerkiksi sen että Nico on asevelvollinen suomessa, käytännössä tarkoittaen sitä että ennen kuin täyttää 30-vuotta hänen täytyy anoa vapautusta, tai intti kutsuu. Mies toki laskee itsensä saksalaiseksi, mutta tahtoessaan saisi esimerkiksi äänestää Suomen vaaleissa, ja on oikeutettu kaikkiin etuihin joita me suomessa asuvat suomalaiset nautimme.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat