Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olen nyt tulevaan kiertoon aloittamassa clomeja. Ongelmana on nyt se, että mulla on lääkärille varattu aika 26.10, jolloin olisi pitänyt olla kierron 13 tai 14 päivä, mutta nyt menkat eivät kaikista ennakkomerkeistä huolimatta ole vielä alkaneet ja näin ollen tuo keskiviikko on vasta kp12 (korkeintaan). Kyse on YTHS:n gynestä. Soitin sinne perjantaina, gynelle ei saanut enää aikoja sille torstaille eikä vastaanottovirkailija osannut sanoa, että mitä tehdä. Ohje oli mennä tarkastukseen kp 13 tai 14.

Voinko nyt aloittaa kuurin..?Olin aivan varma, että menkat alkavat viimeistään perjantaina, mutta ei. Nyt on jo kp 29, normaalisti kierto 26 t. 27 päivää.

Gyne on koko ensi viikon lomalla ja minunhan pitää ottaa niitä clomeja kp3-7 eli en saa häntä kiinni ennen kuin aloitan. Onko tuolla yhdellä päivällä merkitystä!?!Raskaana varmaankaan en ole =( Vaikka sitä kovin toivonkin, mutta lämmöt ovat laskeneet ja on niin menkkamainen olo, eli clomittelu on edessä..

Kommentit (5)

Ajattelin, että kyllä ne nyt tähän kiertoon aloitan vaikka se aika onkin nyt tosiaan kp12. Kun ei kerran saa siirrettyäkään...Me joudumme " valitettavasti" clomienkin kanssa vielä itseksemme yrittämään, edes lähetettä ei olla vielä saatu TAYSiin. Hieman kyllä mietityttää, että noinkohan YTHS:n gyne syötättää niitä clomeja ensin kaikille " varmuuden" vuoksi ja sitten vasta laittaa lähetettä..Joudun ilmeisesti koko paketin ottamaan ensin ennen kuin se lähete saadaan. Eli neljä kuukautta pitäis vielä kestää tätä kotiyrittäistä pelkästään =(Edellisessä kierrossa ainakin ovuloin vallan mallikkaasti, mutta toki liki puoleentoista vuoteen on mahtunut huonompiakin kiertoja. Ja mulla oli progesteroni hieman alhaalla kokeessa.Tsemppiä sinulle, Kamu2!

Sinuna minäkin aloittaisin Clomit tähän kiertoon. Varmaan melko monet lääkärit aloittavat hoidot Clomeista ja kyllä kait ne monelle riittävätkin avuksi. Toivottavasti myös teille! Onhan teiltä kuitenkin simpat tutkittu, ettei kotihommat ole turhia?Meille tehdään 3 clomiavusteista inssiä irrotuspiikin kera. Pregnyliä voisit kysyä lääkäriltäsi myös kotihommiin varmistukseksi, jos haluat. 3 annosta maksaa noin 16 euroa eli ei ole kovin paha hinta.Onneksi Taysin hoitojonot eivät ole kovin pitkät, mutta toivottavasti ette tule tarvitsemaan lähetettä.Tsemppiä ja onnea yritykselle!Terkuin

Kamu pp1

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Simpat tutkittiin maaliskuussa, hieman heikentynyt hedelmöityskyky.

Liikkuvuus oli huono ja epämuodostuneita paljon, mutt amäärällisesti simppoja paljon näytteessä, siksi vain tuo " hieman" .Suurin ongelmamme on se, että meillä on vain yksi, max kaksi yrityskertaa per kierto, miehellä masennus, siihen lääkitys ja erektio-ongelma (paha, viagrakaan ei aina auta, koti-inssiä käytetty myös). Mutta olen käyttänyt ovistestejä ja mittaillut lämpöjä, että kyllä aina ollaan oikeaan aikaan oltu liikkeellä.Kokeilen nyt noita clomeja kuitenkin..Kiitos tsempeistä, Kamu =)

aloitus huomenna.Jännittää, tuleeko sivuoireita ja sekin jänskättää, että onko niistä apua..

Toivon todella, että onnistuttaisiin ihan kotikonstein noiden clomien kanssa, se olisi kuitenkin helpointa.

Mutta se lähetekin olisi kyllä kiva jo pian saada sinne TAYSiin, että jahka ollaan aikamme tuota clomiavusteisesti kotona kokeiltu, niin pääsisimme sitten heti tositoimiin hoitojenkin osalta...Nyt mietityttää se, että mitä gyne tuumaa väärästä päivästä tarkastuksessa...

Ei ultrapäivä käsittääkseni niin tarkkaa ole, silloinhan vain katsotaan montako rakkulaa on kehittynyt ja minkä kokoisia ne ovat. Mulla ultrat on olleet kp 11 tai 12, kun kierto on 28-30. Tämän yhden ultran perusteella on sovittu aika milloin pistän Pregnylin ja tilattu inssi. Inssi on ollut kp 13-14.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat