Vierailija

Minä ostin tulevalle lapsellemme sellaisen ihanan seinävaatteen, käsin tehty, siinä lukee it' s a girl. Siis sellainen ylisuloinen, valkoisella pohjalla vaaleanpunaista, ihania kuvioita jne. Paljonko sellaisesta viitsisi pyytää huutonetissä?? Se on noin 70cm pitkä ja vähän kapeampi. Maksoin itse siitä paljon, mutta ikävä kyllä sitä vauvaa ei tullutkaan:( Eli nyt se tuolla kaapissa odottaa, mutta pakko siitä olisi varmaan luopua.

Kommentit (15)

ootko varma ettet halua kuitenkin sitä säilyttää. Ei ne muistot katoa vaikka ne tavarat hävitettäin. Voit tuntee suurta iloa kun joku ystävistäsi saa tytön ja voit antaa sen hänelle ja hän tietää mitä se on sulle merkinnyt niin .... upeeta. Anyway, kyllä säkin voit vielä sen tytön saada. Ei kannata heittää kaikkea " hukkaan" ja unohtaa koko asiaa. se täytyy käydä läpi...

Haluaisin niin kovasti myydä sen jollekin " ihanalle ihmiselle" kun tuntuu että se on minullekin jotenkin arvokas. Huutonetissä ei koskaan tiedä vaikka se teurastus nimimerkki sitten sen ostaisi:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat