Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

" Jos tietäisin, että tämä on viimeinen kerta, kun näen sinun nukahtavan, peittelisin sinut huolellisemmin ja lukisin puolestasi rukouksen.Jos tietäisin, että tämä on viimeinen kerta, kun näen sinun astuvan ulos ovesta, rutistaisin sinua lujasti ja kutsuisin vielä takaisin halattavaksi.Jos tietäisin, että tämä on viimeinen tapaamisemme, minulla olisi toki aikaa sanoa sinulle, että rakastan sinua.Jos tietäisin, että tämä on viimeinen päivä, jonka me saamme elää yhdessä... Mutta eihän tämä vielä tähän lopu. Yksi päivä sinne tai tänne.Onhan päivä vielä huomennakin - onhan?Todennäköisesti on. Ehdin korjata laiminlyöntini. Onneksi elämä tarjoaa loputtomasti uusia mahdollisuuksia, tilaisuuksia hyvittää. Huomenna voin kertoa sinulle, että rakastan sinua. Huomenna tarjoan sinulle apuani.Mutta siltä varalta, että olen väärässä, eikä minulla olekaan kuin tämä päivä, sanon, että olet minulle hyvin rakas."Milloin olette viimeksi sanoneet rakkaillenne että olet minulle rakas...?

Kommentit (2)

kamalan surullinen, mutta todellinen oli toi sun juttu. ja ehkä vähän iloisemmalla mielellä ja ilman noita pelkoja kerron sen ihan luonnostaan.

muille rakkaille ihmisilleni valitettavasti todella harvoin :( Kerron kyllä välittämiseni halauksin, sanallisesti en juuri muille kuin siskoilleni ja heidän lapsilleen... Koskaan kun ei tosiaan tiedä, mikä päivä on se viimeinen... :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat