Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Sivut

Kommentit (25)

mua sitten taas risoi kuin luin että eläinaktivisti sai enemmän maksettavaa kun heitti lasikuulan turkisliikken ikkunasta kuin mies joka oli kiduttanut kahta kissaansa. Toinen oli jo kuollut ja toinen henkihieverissä keittiön kaapissa... se sai 180 sakkoa!!!!! Supervitutus aiheesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pahaa jollekin eläimelle, niin minun mielestä sellaiset ihmiset pitäisi jollain tavalla leimata, koska ne ei varmasti ihan muutenkaan käy täysillä.

Vähän sama juttu kaikkien pedofiilien kanssa, tuomiot ei koskaan vastaa sitä tuskaa, minkä joku lapsi on mahdollisesti hänen tekosistaan saanut loppuelämäkseeen.

mut useesti mietin että minkä ihmeen taki<a olen tähän maailmaan tehnyt lapsia?!? Täällä kovin paljoa hyvää enää ole ja valtio kannattaa vaan lisää lakeja joilla luonnon ja eläinten oikeudet mitätöidään. Nää kaikki luonnonmullistukset on alku sille, mitä tulee lopullisesti jossain vaihessa tapahtumaan... maailma antaa takaisin sitä miten me ollaan omaa maatamme kohdeltu. itsekkäästi ja silti tapamme täällä vielä toisiammekin...

kuulee jatkuvasti joka paikasta, niin joskus tulee sellainen olo, että haluttais sanoa miehelle, että pakataan auto täyteen tavaraa, otetaan lapset mukaan ja muutetaan johonkin erämaahan asumaan. Silloin se elämä olis jotenkin aitoa eikä tarvis koko ajan pelätä jotain. Ärsyttää että on itse kuitenkin niin " pieni" ettei voi vaikuttaa asioihin. Näkee että tämä maailma menee joka tavalla ihan päin helvettiä, eikä mitään pysty tekemään muuta kuin seuraamaan vierestä ja " hyväksymään" .

Siis se tuli jostain sellainen vahva ajatus, aivan kuin olisin yhtäkkiä tajunnut jotain suurta. Menin miehen viereen nukkumaan ja otin hänestä kiinni ja mietin että minulla on tuon rakkaan ihmisen kanssa kolme ihanaa lasta eli meillä on ihan ikioma perhe.

Harvoin sitä noin pysähtyy mitään ajattelemaan. Mutta tuli sellainen lämmin tunne:)

Tuo tunne on upea... Mä tajuan aina joskus asioita just noin, että vaikka ne on ollu siinä koko ajan niin jotenkin sen vasta yhtäkkiä herää ymmärtämään. Missäpäin vaikutat? Millainen itse olet?

seinävaatteesta, että paljon siitä vois pyytää. Keskenmenosta nyt pari viikkoa aikaa, pikku hiljaa alkaa helpottaa. Mutta oli kyllä sellainen kokemus että en kenellekään sitä toivoisi.

mutta takuulla raskas kokemus tuo keskenmeno. Ja varmasti arka aihe joten en kysele enempää. Musta tuntuu että noutaja saapuu joten taidan kömpiä peiton alle! Kauniita unia ja pidä tuo positiivinen asenne, ei anneta lintuinfluenssojen masentaa =)

se voi myöhemmin olla se linkki jota kaipaat menetettyyn vauvaan ja se mikä toisi lohtua.Nyt jos ajatus siitä esineestä on liian tuskainen niin laita se pois johonkin piiloon.Myöhemmin sen löytäessäsi joko vanhingossa tai etsien muistuttaa se sinulle tärkeistä muistoista.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat