Raskaaksi HETI vauvan syntymän jälkeen!!!

Vierailija

Kävin jälkitarkastuksessa keskiviikkona, ja lekuri totesi, että näyttää siltä, että uusi raskaus olisi alussa!!!!!!!!!! Meinasin pudota pediltä! Eihän se voi olla mahdollista!!!!Imetin vain kaksi ja puoli viikkoa (maitoa ei tullut...), joten olemme alusta asti käyttäneet kondomia ehkäisynä...Onko muita, joille on käynyt näin? Miten raskaus sujunut? Oma tyttäreni on nyt 2kk.Testata pitäisi huomisaamuna!

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Jaksamisia sinulle, ystäväni tuli raskaaksi jo sairaalassa synnytyksen jälkeen ;)

Vauva sairasteli ja äidilläkin oli henk. ongelmia vauvan takia olivat sairaalassa n.3vko ja sinä aikana kerkesi jo tulla raskaaksi uudelleen.

Esikoisella ja kuopuksella ikäeroa vain 9kk, kuopus syntyi muutaman viikkoa etuajassa, kuten monesti käy kun raskaudet on ihan peräkkäin.

Vierailija

Meillä on esikoisella ja toisella lapsellani 1v 1 kk ikäeroa ja vaikka se eka vuosi kahden pienen kanssa oli rankkakin, niin siihen liittyy ihania muistoja. :)

Koita nyt kuitenkin levätä aina kun voit, raskaus vaatii veronsa ja vauvan hoito samalla.

Vierailija

Hohhoijaa niiden logiikkaa: lapsi pitää tappaa, jos pelkää että sitä ei jaksa hoitaa, jos ikäero on liian pieni, jos ja jos ja jos.

Vierailija

Hän tuntui koululaisena jo melkein teini-ikäiseltä, jonka olisi pitänyt osata jo tehdä kaikki itse ja jopa auttaa minua, äitiä.Kahdella nuorimmalla on ikäeroa vuoden verran ja joskus joudun potkimaan itseäni, jotta antaisin näistä kahdesta isomman olla iso. Hän oli mielestäni täysin vauva kuopuksen synnyttyä, joten olen antanut näiden kahden kasvaa ikäänkuin he olisivat samanikäiset. Kolmevuotiaana isompi on kuitenkin jo huomattavasti isompi kuin kaksivuotias veljensä, ja minun on vaikea muistaa antaa hänen toimia enemmän itsekseen, koska kaksivuotias tarvitsee enemmän apua asioissa.

Vierailija

komppaan sinua täysin nro 20. Minullakin lapsilla ikäeroa 1v1kk aj hyvin on pärjätty vaikka vaikeaa on ollut. Ei esikoisen tarvitse olla mitenkän ikäistään isompi..rakkautta riittää taatusti molemmille yhtä paljon ja enemmän.Paljon onnea AP:lle..jos luonto on päättänyt ettei vauva vielä voisi syntyä, se hoitaa kyllä itse hommansa. Ei kenenkään tarvitse siihen aborttia ehdottaa. Jotkut taitaa vaan olla pikkuisen kadeja tai sitten eivät muuten vaan osaa käyttäytyä :)

Vierailija

Suunnitelmissa oli, että toinen tehtäisiin parin vuoden päästä.. mutta iloinen olen, jos toinen päättää tulla jo nyt :0)!2: Kiitos onnittelusta :0)!

Vierailija

jos toinen pikkuruinen on tosiaan tulossa! Meidän pienille tulee ikäeroa 1,5 vuotta. Pärjäätte ihan varmasti! Kerro tosiaan, kuinka testissä kävi!

Vierailija

varoituksesta. :0)Ja eihän tämä raskaus ole edes varma vielä... Mutta ihan kiva keskustelun aihe! Ainakin tulee erilaisia mielipiteitä asiasta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat