masennuslääkkeestä/paniikkihäirölaakkeestä!

Vierailija

muutama kysymys.. onko kukaan syönyt? en tiedä onko tän niminen kun cirpalex mut joku vastaava? kuinka pian alkaa vaikuttaa? ja miten huomaa käytönnössä? kuinka kauan yleensä syödään? entä onko tullu jotain sivuvaikutuksia..?

Kommentit (11)

Vierailija

Itselläni oli masennus- ja jonkinasteinen sosiaalisten tilanteiden pelko sekä hieman paniikkihäiriöön viittaavia oireita ja ahdistusta yms. Lääkkeen vaikutus tulee esille noin 2-4 viikossa. Itselläni lääke kohotti mielialaa, mutta muihin oireisiin siitä ei ole apua, niihin syön rauhoittavia.

Vierailija

Cipralexia parempi. Kiitos kuitenkin vastauksestasi. Ongelma minulla on, ettei kyseessä ole selkeästi paniikkihäiriö, vaan tosiaan ahdistusta yms.

Vierailija

kun on esiintymispelko, eli jo pelkkä puhuminen ja sit alkaa miettii kesken puhumisen et apua, nyt tulee paniikki.....et tekis mieli laittaa kädet kasvojen eteen ja juosta pois.....tätä tulee usein ja se on hirveetä....

Vierailija

Vaikutus on minulla alkanut noin viikon kuluttua. Masennuksessa vaikutus alkaa vasta viikkojen kuluttua. Oireet pysyvät poissa, sivuvaikutuksia ei ollut. Mitään muuta eroa entiseen en ole huomannut kuin sen,että paniikkikohtauksia ei ole.

Vierailija

määrätään niin paljon alpratsolaamia??? on niin koukuttava lääke, että! tosin myös tehokas, mutta niin monella on niin vaikea päästä siitä eroon, valitettavasti.toivottavasti määrääjä on kuitenkin psykiatrian erikoislääkäri eikä tk-lääkäri.

Lainaus:

Kakkosella siis Cipralex ja alpratsolaami (kauppanimet Alprox tai Xanor esim). Nämä yhdessä auttavat tosi hyvin.

Vierailija

Xanoria varalla kohtauksia varten, mutta en ole tarvinnut juuri ollenkaan kun varsinainen lääke pitää kohtaukset poissa niin hyvin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat