masennuslääkkeestä/paniikkihäirölaakkeestä!

Vierailija

muutama kysymys.. onko kukaan syönyt? en tiedä onko tän niminen kun cirpalex mut joku vastaava? kuinka pian alkaa vaikuttaa? ja miten huomaa käytönnössä? kuinka kauan yleensä syödään? entä onko tullu jotain sivuvaikutuksia..?

Kommentit (11)

Itselläni oli masennus- ja jonkinasteinen sosiaalisten tilanteiden pelko sekä hieman paniikkihäiriöön viittaavia oireita ja ahdistusta yms. Lääkkeen vaikutus tulee esille noin 2-4 viikossa. Itselläni lääke kohotti mielialaa, mutta muihin oireisiin siitä ei ole apua, niihin syön rauhoittavia.

Cipralexia parempi. Kiitos kuitenkin vastauksestasi. Ongelma minulla on, ettei kyseessä ole selkeästi paniikkihäiriö, vaan tosiaan ahdistusta yms.

kun on esiintymispelko, eli jo pelkkä puhuminen ja sit alkaa miettii kesken puhumisen et apua, nyt tulee paniikki.....et tekis mieli laittaa kädet kasvojen eteen ja juosta pois.....tätä tulee usein ja se on hirveetä....

Vaikutus on minulla alkanut noin viikon kuluttua. Masennuksessa vaikutus alkaa vasta viikkojen kuluttua. Oireet pysyvät poissa, sivuvaikutuksia ei ollut. Mitään muuta eroa entiseen en ole huomannut kuin sen,että paniikkikohtauksia ei ole.

määrätään niin paljon alpratsolaamia??? on niin koukuttava lääke, että! tosin myös tehokas, mutta niin monella on niin vaikea päästä siitä eroon, valitettavasti.toivottavasti määrääjä on kuitenkin psykiatrian erikoislääkäri eikä tk-lääkäri.

Lainaus:

Kakkosella siis Cipralex ja alpratsolaami (kauppanimet Alprox tai Xanor esim). Nämä yhdessä auttavat tosi hyvin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat