Höh, harmittaa. Taitaapi tuo vuokrakämppä mennä sivu suun :( ov

Vierailija

Käytiin viime sunnuntaina katsomassa yhtä kämppää ja ihastuttiin siihen melkeinpä heti. Asunnon näyttäjä käski meitä ottamaan yhteyttä toiseen henkilöön, joka hoitaisi noita vuokra hommeleita.

Laitettiin henkilölle viime tiistaina sähköpostia (sunnuntainen nainen sanoi, että tuo on helpoin tapa ottaa yhteyttä!). Vastaus tuli torstaina, että juu, asunto on vielä vapaana, jos olette siitä kiinnostuneita ja annatteko tietonne.

Laitettiin tietomme menemään ja eilen tuli vastaus, että hänpä antaa meidän tiedot vuokranantajalle ja palailee asiaan alkuviikosta.

Noh, käytiin äsken etuovi.com:in sivuilla ja kappas, kappas. Kyseisen kämpän toinen näyttö on huomenna. Eli emme taida sitten saada tuota kämppää :( Jos siis muita kiinnostuneita tulee :(

Mies on tällä hetkellä työtön ja itse palaan takaisin opiskelemaan elokuussa (vaihdan alaa) ja jos mies ei löydä syksyllä töitä, niin hän jää koti-isäksi (meillä on vuoden ikäinen lapsi). Eli jos toinen/toiset kiinnostuneet ovat vakituisessa työsuhteessa ym. niin ihan takuuvarmasti he saavat tuon kämpän :(

Harmittaa, kun tuo olisi ollut just oikean kokoinen, passeli sijainti JA sopivan kokoinen vuokra.

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat