Seuraa 

Onko ollenkaan hyvä idea? Ajattelin jos auttaisi kuivaksi opettelussa, kun vaippa ei olisi niin imukykyinen? Pottaan tutustuminen on pikku hiljaa aloitettu, mitään kiirettähän tässä ei vielä ole.

Mistä saa kestovaippoja ja millaisia kannattaisi tämän ikäiselle hankkia? En tiedä asiasta yhtään mitään, onko niissä siis aina erikseen kuori ja sitten erillinen " imuosa" sisällä ja imukykyä voi muutella sisustaa vaihtamalla, eli tässä vaiheessa ei niin kauhean hyvin imevä, että ei olisi ihan pintakuiva...?

Ajattelin että yöksi voisi laittaa liberon ja päivällä harjoteltaisiin näillä kestoilla...

Kommentit (3)

vastauksista! Kuulostaa hyvältä! :) Ehkäpä pikkukakkosen kanssa voisi alusta asti käyttää kestoja, oli jo esikoisen kanssa suunnitelmissa, mutta se sitten jäi kun oli niin paljon ihmeteltävää muutenkin siinä alussa... Lähden lueskelemaan aiheesta lisää!

kestovaipat..sieltä löytyy linkkejä vaikka kuinka..

ja mun mielestä ihan hyvä idea käyttää kestoja kuivaksiopettelussa..meillä ei muita ole koko aikana käytettykkään ja 1 v oli jo täysin yökuiva ja nyt 1 v 7 kk kuiva muuten..kotona aina ilman vaippaa..ja pyytää potalle..myös yöllä jos sattuu tulemaan hätä ..niin omien kokemusten perusteella noi kestovaipat on niin hyvät etten muita käyttäs vaikka ilmaseksi saisin..

ja sitten siinä on vielä toi ekologinen puoli ja lapsikin säästyy kemikaaleilta ja ihottumilta ym...

meillä ollut käytössä ruskovillan harsoja ja villiksiä (pienellä) ja bumbyn villahousuja sitten kokoa L.t.anni

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sieltä löytyy vaippahausta kaikkii eri vaihtoehtoja ja myöskin tuotearviointeja. Suosittelen ainakin alkuun ns. taskuvaippoja, joissa pul-kuori (pitää siis kosteuden) ja taskuun laitetaan imuja mielen mukaan, esim. harsot käy hyvin. Nää taitaa olla kaikista helpoimpia aloittelijalla. Meillä siirryttiin kestoihin, kun tyttö täytti 2v. eikä kuivaksioppimisesta ollut tietoakaan ahkerasta pottailusta huolimatta...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat