Seuraa 

Onko muilla todettu virtsanäytteessä valkuaista ja/tai verta? Mulla on ollu verta alusta asti 2-3:lla plussalla ja nyt valkuaistakin jonkin aikaa 2:lla plussalla. Eivät osaa neuvolassa sanoa yhtään mistä vois johtua ja mitä tuosta voi olla haittaa. Joillakin kuulemma saattaa hävitä raskauden edetessä. Joka toinen viikko ovat pissanäytteitä tutkailleet. Kipuja eikä vuotoa ole ollut ollenkaan eikä mitään ongelmia muutenkaan.aurinkotanssi, rv 19+1

Kommentit (3)

Yleensäkin hoitamattomat tulehdukset aiheuttavat ennenaikaisuutta. Sinuna vaatisin lisää vastauksia ja asianmukaista hoitoa. Kaikilla virtsatieinfektio ei näy neuvolan pikatestissä, vaan tarvitaan kunnon koe. Siskollani ollut jatkuva virtsatulehduksen estolääkitys, koska aina oli tulehdusta ja tosiaan ennen aikaisuuden uhka. Onko streptokokki yms tarkastettu? Siskoni kohdalla nimittäin meinasi käydä hassusti, koska neuvolan terveydenhoitaja ei ottanut asiakseen eikä ollut riittävän pätevä. Ei ole tarkoituksena pelotella, sinulla voi asia olla aivan toisin, mutta toisaalta seuraukset voivat olla ikävät, jos ei saa asianmukaista hoitoa. Toivottavasti arvot ovat pian kohdallaan ja kaikkea hyvää sinulle tuplaodotukseen!

että kyllä henkilökunnan olisi ohjattava tarkempiin tutkimuksiin, jos aina plussalla virtsa. Itselläni myös tuplat ja ottivat äitipolilla sisään, koska verenpaine oli koholla ja virtsassa valkuaista (osoittautui toisin vääräksi tulokseski) niin epäilivät raskausmyrkytystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat