tuleeko kenellekään mieleen suht harvinaista 4kirjaimista tytön nimeä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

toinen lapsi on vasta toiveissa, mutta nimiä olen jo etukäteen jo maistellut. jos vaikka se toinen, nyt vielä haavevauva, saadaan joskus.esikoinen on elmo.pojalle onkin jo kaksi nimeä (sisu tai otso) valmiina,jos sattuisi poikavauva tulemaan, mutta tytölle ei tule mieleen mitään kivaa..niin, ehdottomasti ensimmäiseen etunimeen 4 kirjainta. voi olla väliviivalla, kuten nimimerkkini, enni-maija. johonkin kolmesta nimestä tulisi sisältyä anni, kun se kulkee suvussa. ihan ekaksi etunimeksi ei kuitenkaan, kun se on niin tavallinen.mielellään suht harvinainen nimi, saa toki olla kalenterissa, mutta ei taatusti suosituimpien joukossa. reipas, konstailematon ja suomalaiseen suuhun sopiva.(tällä keinolla sitä taatusti lisätään jo ennestään riittävää vauvakuumetta..=) )-ennis-

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Tässä muutama ehdotus tytölle..* Tuua Anni Tuulikki

* Elea Anni Elviira

* Sini Anni Tuuliina

* Siri Anni Senniina

* Lisa Anni Marketta

* Tiia Anni Eleonoora

* Olga Anni Katariina

* Heta Anni Helmiina

* Iris Anni Ilona

* Elle Anni Irene

* Nora Anni Linnea

Vierailija

Essi

Assi

Annu

Anri

Aura

Aamu

Eimi

Ebba

Emmi

Anki

Ainu

Eine

Eini

Iina

Iisa

Sani

Leni

Jade

Juli

Sani

Jane

Aida

Iira

Sina

Teea

Meea

Mimi

Vierailija


Alva

Assi

Aivi

Aidi

Aila

Eela

Enna

Eura

Iitu

Ilmi

Ilta

Iiri

Lila

Lili

Mila

Mesi

Nita

Oila

Olga

Sila

Soli

Siri

Unna

Ulpu

Ullamitäpä pidät näistä ???

Vierailija

Elna

Heta, Hely, Heli

Iita, Irma, Ilta

Leea

Meri

Oili, Oivi, Olga, Olka, Opri

SuviA-alkuiset jo mainitut, mm. Auri, Aili, Armi, saavat kannatusta täältäkin. Mainittiinko jo Anja, Asta, Aina, Alva, Arla, Arna?Yhdynimiä esimerkiksi seuraavasti:

Heta-Lotta

Elna-Maria

Suvi-Helka

Iita-Eerika

Oili-Reeta

Asta-Iiris

Vierailija

Alli Meeri Annika

Ilse Anni Lyydia

Ilmi Anni Katriina

Eevi Anni Matilda

Immi Anni EmiliaA:lla alkavia ois montaki ihanaa esim. jo mainittu Alma tai Aili, Auri, Auli, Airi, mutta niihin on minusta vähä hankala saada sopimaan tuota Annia joka oli toiveissa.. Minusta Elmon siskolle sopis ihanasti Ilmi tai Immi!

Vierailija

Enni, nimimerkistäni on yksi suosikki.. mieskin suostuisi siihenLila, Mila, Lili tai ehkä Lily on mielestäni myös tosi kauniita. mieskin voisi suostuaEnna, Unna ja Olgakin on ihan ok, mutta mieheni ei suostu.Armi, Alma, Oona, Mona, Hely, Siru, Sara ja Lara ovat tuttavien koirien nimiä, että ei niitä, vaikka kauniita ovatkin. (esikoisen kummitäti kasvattaa koiria, ja muillakin on..)suvusta ja tuttavilta löytyy jo monta hyvää nimeä, ja samoja ei halutaNita, Nana, Iiris, Siri, Riia, Eija, Heta, Heli, Leea, Meri, Suvi ja Asta.

Vierailija

Oosa

Usva

Iinu

Ansa (no tää ei oo kovin harvinainen, mutta enpä oo kovin montaa pikku-Ansaa nähnyt (: Sopis tosi nätisti Elmon kanssa!)Onko yhtään sinne päinkään?

Vierailija

piti sanoa vielä että, El- alkuiset nelikirjaimiset nimet on niin samanmoisia, että menee pian esikoinen ja toisikoinen sekaisin.. vaikka hyvinhän se kyllä rimmaa, mutta silti

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat