Pika-apuja koskien kakun pinnan värjäämistä!!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Yritän tässä saada esikoiseni täytekakun pintaan tulevaa kermarahkaseosta peruspunaisen väriseksi apteekista ostetun värijauheen avulla muttei tunnu värjäävän kuin kork tummaksi pinkiksi:o( Laitoin hieman mansikkoidenkin lientä sekaan muttei vaikutusta. Pian on jauheprk käytetty eikä toivottu väri ole vieläkään saavutettu. Minkä verran te muut olette kys jauheita laittaneet jotta väristä tullut se mitä halusitte, tätä menoa haettava toinen värijauheprk apteekista koska edes tumma pinkki ei nyt käy vaan tuloksen pitäisi olla mahd voimakas peruspunainen...!

Kommentit (2)

Vierailija

luulen, ettet siitä saa punaista, nimittäin siitä todellakin tulee vaaleanpunaista, enemmän käytettynä pinkkiä. Millaisen kakun teet?

Vierailija

Siitä ei todellakaan tule punaista, vaan pinkkiä, jos käytät koko purkin. Ja vaikka laittaisit sekaa viisi purkkia sitä väriä, siitä ei tummanpunaista tule :(Ystäväni lisäsi siihen pinkkiin kermavaahtoon hieman mustikkaa, niin vaahdosta tuli enemmän punaisen väristä. Tosin lopputulos ei silloinkaan ollut ihan punainen vaan enemmänkin punertava lila...Epäilen, ettei peruspunaista saa kermavaahdosta millään! :(

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat