Seuraa 

Kommentit (7)

...Eli torstaina 13.10 syntyi pikkuinen tumma tukkainen prinsessamme klo 10.28. Pituus 49 cm paino 3844g pään ympärys 34 cm. Rv 41+6.

Laitan kertomusta sitten paremmalla ajalla tulimme vasta pari tuntia sitten kotiin.j+beibi rv0

sekä onnea tietenkin myös miehellesi! Kaikkea hyvää kotiutumiseen ja pitkiä yösyöttövälejä ;)

Tulehan kertoilemaan kuulumisia, kun jaksat.Meillä on viikonloppu menny organisoidessa asuntoa. Nyt on makkari raivattu ja kehto kasattu. Saatiin jopa käytyä Etolassa perjantaina patjaostoksilla. Tarttuhan sieltä tietty mukaan kylpysoikko, pari tuttipulloa ja tutti... onneksi oli mies mukana, muuten ois tullu ostettua vaikka mitä!

Nyt kyllä tuntuu masussakin, että on tämäpäivä kanniskeltu kirjoja ristiinrastiin! Sanoin miehellekkin että nyt ne tais ne raskausajan vaivat iskeä ku oikeaan jalkaan alko mieletön säteily tietyssä asennossa. Ihan ku ois meinannu luiskahtaa lonkan kohdalta irti. Taitaa olla niitä löystymisiä... mutta huomenna jatketaan kirjaurakkaa, mutta nyt suuntana divari.Nyt suunta sänkyyn. Hyvää yötä kaikille ja mukavaa alkavaa työviikkoa uutterille uurastajille!Toukkis ja Papu 36+3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me täällä jo odotettiinkin sun uutisia, kun ei susta kuulunut hetkeen mitään. Ja niinpä vain olitkin tositoimissa :) Onnea oikein paljon koko perhelle!

Omaa napaa: täällä aletaan odotella jo huomista rakenneultraa. Muuten viikonloppu mennyt taas kovin nopsaan ohi, kun on paljon kivaa tekemistä...

Pikaisin terkuin Rudis

Tulin sunnuntaisen kävelyn, ruokailun ja Gilmoren tyttöjen jälkeen vilkaisemaan keskusteluja.Beibi: Ihana uutinen! Onnea pikkutytöstä ja kertoile ihmeessä lisää niin synnytyksestä kuin kotielämän ensipäivistäkin, kunhan jaksat ja ehdit!Ja muille leppoisaa sunnuntai-iltaa. Huomenna varmaankin pinosta kasvaa taas isompi :) Itselleni aikankin tulee taas neuvolakerrottavaa.Katja rv 31+4

miekin koko päivän ulkoilin talkoiden merkeissä, en toki tehnyt mitään raskaampaa kuin nojailin haravaan ja pidin jätesäkin suuta auki. Sitten käytiin kaupoilla, on ajat muuttuneet, nykyään tulee vaan luurattua rautakaupoissa ja tutkittua kaikenmaailman listoja =)Tutannalle parempia vointeja, ilmeisesti se mahatauti on hellittämässä, onneksi. Eikös se siinä vaiheessa ala olla vauvelille vaaraksi kun nestehukka uhkaa ja vissiin siihen menee pari päivää.

Nyt telkun ääreen =)Cindi ja Teuvo-Tellervo 36+6


Oikein paljon onnea Beibille ja miehelleen pikkuprinsessasta!!

Mielenkiinnolla odotellaan lisätietoja, sitten kun jaksat niistä kertoilla. Nyt vaan hyviä vointeja pikkunyytin kanssa!Meitsillä on huomenna töihin paluu loman jälkeen... olisin toisenkin viikon voinut viettää... ;-)) No, jokunen viikko on jaksettava pinnistää niin sitten voi huokaista pidemmäksi aikaa...Omaan napaan kuuluu tasaisen hyvää ja säännöllisiä liikkeitä, eilen illalla yhden kerran kyllä nappas aika kipeästi vatsasta, joko vauva onnistu tempasemaan oikein kunnolla tai sitten se oli joku kova liitosnykäisy... mene ja tiedä... Ens viikolla onkin taas neuvolakäyntikin ohjelmassa, pääsee taas kuuntelemaan kunnon " laukkaa" :-))Mukavaa työviikkoa kaikille!

Suiza 25+2


En sitten saanut sopivaa tilaisutta kertoa tytölle vauvasta, eikä sekään mitään huomannut (kukapa 13v nyt toisten mahoja sillä silmällä katsoisi). Mies tuli töistä yhdentoista jälkeen ja luuli että ollaan asiasta tytön kanssa jo puhuttu, joten möläytti vaan kysyä että mitäs mieltä sie oot siitä pikkuveljestä tai -siskosta. No, tulipahan ainakin isän suusta asia kerrottua. ;) Näytin sitten ultrakuvaa ja juteltiin asiasta pitkälle yöhön, tyttö on aivan innoissaan. Haluaa heti tietää sukupuolen jos se meille kerrotaan etukäteen, ja haluaa tulla sitten pientä paljon hoitamaan jne. =)Miehen työkeikka-asia selviää vasta sittenkin maanantaina, on vissiin useita hakijoita.Eilen ilalla löytyi meidän kodin läheltä sota-ajan lentopommi! Mies ei päässyt kotiinkaan töistä heti, poliisin katkaistua liikenteen ja eristettyä alueen tuossa kilometrin päässä kotoa. Joutui odottamaan pyörän kanssa pitkän tovin ennen kuin tie avattiin. Autollahan olisi voinut kiertää eri kautta, mutta lähdepä pyörällä kiertämään kymmenen kilometriä yöllä vesisateessa...

Enivei, pommi on nyt ilmeisesti siirretty, joten ei tarvitse pelätä pamausta!Mahatautikin hellittää, sain nukkua jo viime yön ihan kunnolla, olo on kyllä aika voimaton vieläkin. Pitää koittaa syödä tänään jo tukevammin.Mutta nyt pitää lähteä kaupungille ostamaan tytölle uudet kengät.

Aurinkoista viikonloppua kaikille! :)Tutanna 16+5

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat