Vierailija

http://www.cbs.com/daytime/bb/updates/daily/

Eric ja Brooke taas menneet naimisiin? Nick meni naimisiin Bridgetin kanssa, vaikka rakastaa Brookea. Bridget sai sen selville, mutta Brooke ei halua loukata Bridgetiä menemällä naimisiin Nickin kanssa, vaikka rakastaakin tätä. Meni sitten naimisiin Ericin kanssa???

Ridge ja Taylor peruuttavat avioliittonsa, Hector on ihastunut Tayloriin...

Kommentit (12)

ä eri näköisenä (=eri näyttelijä) niin kuin näissä sarjoissa yleensä on tapana kuolla ja herätä henkiin. Taylorhan kuoli sairaalassa Ridgen ym. läsnäollessa. Kiinnostaa oikeesti, että miten ne on sen voinut herättää henkiin...

kauan sitten taylor oli siellä jossain arabin luona vänkina ja nyt se kuvioihin tuli se sama mies,oli antanut jotainn ainetaa taylorille niin että muut luulivat kuolleeksi ja sitten " varasti" ruumiin ja vei mennessään. siellä taylor sitten heräsi. olihan tämä mies rakastunut tayloriin jo kauan sitten.

tökerö kirjoitus mutta jos joku sai selvää:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sen verran paljon ovat kumpikin sarjoissa ja elokuvissa näytelleet, ja Hunter vielä lisäksi mainoksissa. Taitaa vaan olla sarjan käsikirjoittajien mielikuvituksen puutetta, kun piti taas Taylor herättää henkiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat