Seuraa 

Tuplarattaita ole vertaillut viime kuukaudet ja nyt rupeaisi olemaan korkea aika tehdä lopullinen päätös. Loppusuoralle on päässyt kaksi kolmipyöräistä tuplaratasta:X-Adventure Twinco 05

http://www.lastenturva.fi/tuotevalikoima/tuplarattaat/xadventure_tuplat....Childwheels 3Double Twinjogger

http://www.childwheels.com/X-Adventuresta täällä onkin ollut kovasti keskustelua ja kokemuksia on jaettu. Childwheels oli itselleni täysin uusi tuttavuus, kun siihen tällä viikolla törmäsin kaupassa. Onko kenelläkään siitä kokemusta? Itseäni houkuttelisi erityisesti leveämmät istuinosat, kurkistusluukut ja irrotettavat istuinpehmusteet. Muutenkin rattaat tuntuvat jämäkämmiltä tuohon X-Adventureen verrattuna. Kokonaisleveys tosin on Childwheelseissä kuusi senttiä leveämpi (78 cm), mutta ei kai tuo ole ongelma, kun pysyy kuitenkin alle 80 sentin? Toinen ongelma on etupyörä, joka on irroitettava kokoontaitettaessa, että vaunu menee pieneen tilaan.t. Jogu (36+3)

Kommentit (7)

meillä päädytty x-adventuren twincoihin koska kapeammat ja edullisemmat. Kapeus on musta se kriteeri numero yksi, muuten ehkä ottaisin Hartanin tuplat tai miks ei nuo Childwheelsitkin, teutonian mallikin on olemassa... :)) joka tapauksessa en huoli emmaljungia tms. massiivist, kämpelöä nelipyöräistä kapistusta.Molemmat taitaa olla Hollantilaisia, meille tilataan ne suotaan sieltä ja säästetään jälleen rahaa.Jeela

Teidän vastaukset olivat menneet multa aiemmin ohi, joten pääsin nyt vasta lukemaan. Mä tosiaan testailin noita Childwheelseja Tampereen Muksutallissa. Ovat heilläkin olleet myynnissä vasta kesästä asti ja ei kuulemma ole niin paljon kokemusta kuin X-Adventure -rattaista. Niitä myydään kuulemma aivan älyttömästi tällä hetkellä.Toi leveysasia on tosi tosi hankala. Siis tottakai ketterimmät olisivat kapeimmat rattaat, mutta haluaisin kuitenkin, että esikoinen mahtuu hyvin istumaan omalla paikallaan toppapuku päällä (siinä tolla kolmen sentin istunleveyserolla voi olla merkittäväkin rooli). Rattaiden käyttöarvo on ihan nolla, jos esikoisen joutuu änkemään paikalleen eikä suostu siinä ahtauden takia istumaan.Täytyy ottaa herra vielä kerran kaupoille mukaan ja testata molemmat kärryt toppapuku päällä. Oikein harmittaa oma luonteeni, kun pitää verrata ja verrata sata kertaa - helpoimmalla pääsisi kun ostaisi vaan ensimmäiset eteen tulevat rattaat ;-).t. Jogu (37+6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vantaalla tikkurilan pikkuhurmurissa, asematie 4-10 kauppakeskus ja yläkerta.twincot löytyy vantaalta lastenturvasta.Varmaan muuallakin on...Jeela


Viimeksi eilen vertailin " Firstwheels TwinElite" ja X-Adventure Twinco -kaksostenrattaita keskenään. TwinElite:n levein kohta on 85cm!

Tuon vertailun kapeudellaan voitti siis Twinco.Childwheels on ihan uusi tuttavuus, myydäänkö niitä myös Suomessa? Missä-missä? :-)

Pakko vielä jatkaa tähän ketjuun. Käytiin tänään tuolla Muksutallissa testailemassa miehen ja esikoisen kanssa. Meidän 2-vuotias poika mahtui toppakamoineen juuri ja juuri leveydestä X-Adventureen. Childwheelsiin leveydestä mahtui paremmin, mutta kuomu oli paljon alempana ja sen käyttö esikoisen kanssa olisi ollut mahdotonta. Ei hän X-Adventurenkaan kuomun alle kovin mallikkaasti mahtunut, mutta juuri ja juuri.Valkattiin lopulta tuon takia noi X-Adventuret. Käsittämätöntä oli se, että ko. vaunut mahtuivat " heittämällä" pikkuruisen Renault Clioni takakonttiin - olin aivan äimistynyt! On kyllä älyttömät erot noissa kokoasioissa, sillä Emmaljungat (Twin Cerox) eivät mahtuneet edes mieheni pikkufarmariin (Volvo V50).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat