Seuraa 

Eli minkä ikäisen vauvan kanssa olette lähteneet automatkalle esim. isovanhempien luokse?

Kommentit (9)

Laitoksella vauvaa kävi katsomassa isovanhemmat ja kymmenisen ystävää. Kylässä taisimme käydä vasta, kun pystyin istumaan kunnollla. Siihen meni noin kuukausi. Kaverit tuli sinä aikana meille. Niin oli helpointa.Vauva on nyt 5kk ja on ollut koko ajan terveenä. Olen tosin itsekin ollut terveenä, miehellä pari flunssaa on tosin ollut. Olen pitänyt käteni puhtaana ja pyytänyt muitakin pesemään kätensä ulkoa tullessa.

me käytiin ekan kerran vajaan viikon päästä kotiutumisesta. Haluttiin tutustuttaa meidän koira rauhassa uuteen tulokkaaseen, muuten oltais käyty jo aikaisemminkin mummolassa. Tosin meidän mummolat sijatsevat niin lähellä, ettei ole pitkiä ajomatkoja. Tavaratalossa käytiin parin viikon ikäsenä, sen ne anto suosituksena laitokselta, ettei sitä ennen menisi. Kuukauden ikäisenä oltiin jo ekoissa juhlissa, sadan hengen häissä. Mun mielestä jokainen tekee niin kuin parhaaks katsoo, flunssasia ihmisiä me ollaan varottu mahdollisuuksien mukaan,mutta kyllähän mies niitä töissä tapaa, sillehän ei mitään mahda jos sitäkautta kipeeks tulee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen pitänyt vauvaa mukana ekasta viikosta alkaen kaikkialla mukanani. 2vkon:n ikäisenä olimme ystävieni häissä (120hlöä) ja 3vko:n ikäisenä rippijuhlissa. Heti ekalla viikolla vauva kulki vaunuissa mukana marketissa. Ja taisimme sairaalasta kotiintulopäivää seuranneena päivänä piipahtaa heti näyttämässä tulokastamme isomummolle. Opiskeluni takia vauva matkasi mukana 2kk ikäisenä 120km ees taas joka toinen viikko. Nyttemmin jätän jo kotiin, kun syö pullosta lypsämääni maitoa. Omista ja vauvan käsien puhtaudesta olen yrittänyt ja yritän edelleen huolehtia hyvin. Lieneekö apua, mutta flunssasta tms sairaudesta ei ole ollut vielä tietoakaan (vaavi 3½kk nyt). Nyttemmin olemme vain tulleet ajoissa kotiin, jos olemme jossain käymässä, että pienokainen saa mennä samoihin aikoihin joka ilta nukkumaan. Olemme ottaneet alusta asti sen asenteen, että viimeinen tulija sopeutuu... Mutta toki vauvan ehdoilla jatketaan. :)

suhteen ja odoteltiin sinne 3kk saakka ennen kuin alettiin kyläilemään. Mutta isovanhemmilla kyllä taidettiin käydä siinä 1-2kk iässä joitain kertoja.Meillä kävi vieraita heti melkein, kun sairaalasta tultiin. Flunssaisia ihmisiä emme ottaneet vastaan eikä kyllä kukaan olisi ollut tulossakaan kipeänä...Jokainen varmaan tekee niin kuin parhaakseen asian mieltää eli jos itsestä tuntuu, että haluaa kyläilemään, niin ei siihen varmaan ole mitään estettä. Me vaan oltiin aika varovaisia ja odoteltiin siihen ekaan rokotteeseen asti ennen kuin edes kauppaan vauva vietiin, siis sellaseen isoon tavarataloon.Välillä meinasi seinät kaatua päälle, mutta nyt jälestä päin ekat kuukaudet menivät nopsaan ja hyvin on nytkin ehditty kyläilemään. :)sarpsa ja eeli 8kk

Ei kyllä noudatettu moista neuvoa ;)Kyläkaupalla käytiin varmaan, kun pojalla ikää n. viikko. Prismassa käytiin, kun poika oli 10 päivän ikäinen.Oliskohan ollut 2 viikkoa vanha kun oltiin mummun ja papan mökillä (ei juoksevaa vettä) ja 3 viikkoinen, kun oltiin rippijuhlissa. 1kk-ikäinen, kun oli pojan omat ristiäiset.Kyllä me reissattiin alusta asti mummulassa ja mummilassa ja tietenkin kauppareissuilla. Poika oli 5 viikkoinen, kun isi lähti viikoksi työmatkalle, joten mentiin pojan kanssa mummulaan " hoitoon" . Mummu on perhepäivähoitaja, joten tottuipa poika meteliin. Nykyäänkin nukkuu päiväunet paremmin mummulassa kauheassa metelissä (kerran pari viikossa käydään päivävierailulla) kuin kotona hiljaisuudessa.Yhtään flunssaa ei olla sairastettu =)

että heti voi kyläillä ja ottaa vieraita vastaan. Ollaankin melkein joka päivä käyty jossain kun mieskin on isyyslomalla ollut tähän asti. Meillä tosin ei autoa ole joten bussilla ollaan kuljettu. Vauva on vaunuissa niin hyvin suojassa kun ei ole kun yläreunasta auki, että en ole pelännyt esim. busseja vaikka niissä on paljon ihmisiä.

Tipy+ekavekara 3vko

Eli kun th kävi meitä kotona katsomassa ja lupasi aloittaa ulkoilut, niin lähdettiin samana iltana mummilaan (matkaa vain reilut 10 km).

emme varo - lapset tottuvat nopeasti ja mukavasti omaan elämäntapaamme ja -rytmiimme, johon kuuluu paljon reissaamista ja ihmisten tapaamista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat