Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mies Kuwaitissa, minä yksin lapsen (3v) kanssa keskellä metsää ja nyt minulle tuli kuumetta. Elämä on jo vähän liian täydellistä. Ulkomaankomennusta miehellä jäljellä vuoden vaihteeseen.. Mitä hittoa tässä voi tehdä?

Kommentit (32)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos ei kuume lääkkeestä huolimatta huomiseen tai maanantaihin laske niin eikun lääkäriin. Jos olo maanantaina tosi huono, soita neuvolaan, sitä kautta voit saada lapselle hoitajan tai hoitopaikan. Onko naapureita mailla halmeilla tai kylällä tuttuja joilla lapsia, jos saisit lapsen sinne edes päiväksi? Kannattaa kyllä jutella miehen kanssa sitten vuodenvaihteessa tilanteesta jos et ole tyytyväinen asuinpaikkaan yms :( Mutta toivottavasti olo paranee, ja laita huoletta videot pyörimään yms, tai iso kasa lapsen suosikkikirjoja teidän sänkyyn ja luette siellä lapsen kanssa. VOIMIA!

Jos kuume on lääkkeestä huolimatta 38, niin ei ihme että ap voi huonosti.Ollaanko me naiset todella noin armottomia toisillemme ja itsellemme?Tuo tyyli: Siis kyllä 39 kuumeessa pystyy vielä toimimaan, muuten on huono äiti, on kohtalaisen ahdistava.

Pääsin tänään sairaalasta. Olisi tietysti pitänyt pystyä olemaan parempi äiti ja hoitamaan lastani keuhkokuumeesta huolimatta! Eräiden täällä olisi syytä hävetä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat