Seuraa 

Tekisi mieli ostaa käytettynä nettikirppikseltä ReimaTec-haalari, mutta koko on hakusessa. Onkohan 80 cm liian iso? Vai 74 cm liian pieni? Ainakin koko 86 cm on ihan liian iso.Käsitääkseni Reimat reiluja ja mittoja lukiessa tulee sellainen olo, että 80 cm pukukin ehkä liian iso. Tyttö on aika hoikkakin. Pituutta oli heinäkuun lopulla 77 cm eikä mielestäni nyt ole ollut kasvupyrähdystä. Tyttö nyt 1 v 4 kk.

Kommentit (7)

meillä oli poika 1v neuvolassa 77cm. Meinasin ostaa 80cm reiman haalarin kaupasta mut myyjä ehdotti 86cm. Kun sitten kotona kokeilin 86cm haalareita niin päädyin veljen vanhoihin 86cm. Ei tarvinnut ostaa uusia :-)nytt syyshaalarit 80cm ja ovat just ok, mut parin kuukauden päästä pienet, pituus loppuu.

Tyttö oli kesäkuun lopussa 78cm pitkä ja on laiha ja siro rakenteeltaan.

Välikausipukuna on ollut reimatecin 80cm ja rasavilin 77cm. Myyjä suositteli 80cm mutta otin kuitenkin 86cm että mahtuu kevääseen saakka, eikä se niin suuri ollut ettei voisi siinä liikkua.Tytöllä ikää 1v 10kk ja pituutta 80cm

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja on 87cm pitkä. Olin aivan varma että ostan kokoa 92 Reimatecinhaalarin, mutta kaupassa kun kokeiltiin sen niin aaaivan liian iso, ei hän olisi päässyt kävelemään sillä. Koko 86 otettiin sit vaik kuulostaa väärältä mutta sekin on todella iso. Kyl ne reiluja kokoja ovat.

tuntuu että hukkuu vielä 80cm reimatec-välikausihaalariin, mutta meneepähän sitten vielä keväälläkin tuo sama haalari. Talveksi ostin myös 80cm reimatac-toppiksen. Toiv. se ei jää liian isoksi kun sitten on lapsen hankala touhuta liian isossa haalarissa. Ei kuitenkaan pienempäänkään viitsinyt rahojaan laittaa kun se sitten takuuvarmasti jäisi liian aikaisin pieneksi.

itse ostin pojalle 80cm reimatecin käytettynä.

on tosi reilu mutta onpa kasvun varaa ja menee koko talven.talven tullessa myös alle mahtuu enemmän vaatetta.reiman koot meni muistaakseni niin että 80cm puku menee siihen asti kunnes lapsi on 86cm pitkä jne. mutta nämähän on aina yksilöllisiäkin :)itse ajattelin asian niin ettei tuolle reimatecille ihan juuri heti ole käyttöä vaikka pakkasia tulisikin. meillä on kaksiosainen 80cm puku joka on sopiva pojalle. reimatec on siihen verrattuna tosi reilu!

poika on nyt n 77-78cm pitkä ja ikää on 1.5v

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat