Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Vauva nyt 6vkoa ja olen yrittänyt totutella dee tippoihin antamalla pari tippaa kerrallaan...(yhteensä kokonaisannos on 20 tippaa ) mutta en ole vielä antanut 5 tippaa enempää sillä vauva oksentaa joka kerta minuutin sisällä tippojen saamisesta! Onko muilla samoja kokemuksia? Ja miten asia on ratkaistu? pitäisikö kokeilla muita d tippoja?

Kommentit (3)

Meilläkin 1-vuotias oksentaa toisinaan d-vitamiinitippojen jälkeen. Ajattelin että se johtuu siitä että ne ovat yksinkertaisesti niin pahan makuisia (maista vaikka!). Eikä maku häivy suustakaan ihan heti, koska tipat ovat rasvaliukoisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei!Meillä on myös Deetipat käytössä. Muut d-vitamiinivalmisteet aiheuttivat vauvalle hirveät vatsakivut (jo yhdestä tipasta tuli kamala huuto muutaman tunnin päästä), mutta Deetipat tuntuvat käyvän vauvallemme paremmin. Aloitin antamalla yhtä tippaa parin päivän ajan ja nyt olemme edenneet tällä huimaavalla vauhdilla jo kolmeen ilman vatsavaivoja... :) Oksentamista meillä ei ole ollut. Kannattaisi varmaan kokeilla Jekovitia (ilmeisesti yleensä melko hyvin siedetty merkki) tai Devitolia, jos niistä ei tätä oksentamista tulisi. Eihän siitä haittaakaan taida olla.Toivottavasti löydätte asiaan ratkaisun. Mukavaa syksyä teille!Heinävauvan äippä :)Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat