Seuraa 

Mistä löytyisi isopäiselle reilu 1 vuotiaalle kypärämyssy tms fleecehatun alle? Napakka puuvilla tai silkkinen on hakusessa ja mielellään valkoinen tai luonnonvalkoinen. Onko esim Kivat:lla kypärämyssyä?Tuntuu aika ohkaselta tuo Reiman fleecehattu, eikä se kyllä pidä tuultakaan loitolla.. Tarkotus ei kuitenkaan ole tuota fleecehattua käyttää paukkupakkasilla vaan pikkupakkasilla nyt syystalvella ainakin.

Kommentit (4)

Meillä on lapsella Ruskovillan merinovillainen kypärämyssy, ja se on tosi laadukas ja ihana! Pehmeää, ei kutita, tosi joustavaa ja hyvän mallinen, ei lähde pyörimään päässä eikä tartte asetella, vaan istuu varmaan tuon joustavuuden takia tosi hyvin. Ja istuu muuten myös kaverin lapselle, jolla on aivan eri muotoinen pää kuin meidän vekaralla.Teille sopiva koko on varmasti 2-4v. Se on ainakin meidän lapselle passeli, päänympärys on n. 50cm tai vähän enemmän.

Valikoimissa on silkkisenä ja merinovillaisena. meillä on lapset käyttäneet vauvasta saakka rv villaista kypärämyssyä ja on aivan mahtava. Pitää pään lämpimänä vaikka vähän kastuisikin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sekä Joha-merkkinen puuvillainen ja Ruskovillan silkkinen. Oikeastaan ollaa kumpaankin tosi tyytyväisiä. Joha on aika iso koko, Ruskovilla niukempi malli.

Me ollaan tykästyttu stokkalla myytävään joha-merkkiseen kypärähattuun,se hieman isompi kuin kivat-merkki.Meidän 1v5kk pojalle juuri oston sieltä 90 cm kypärämyssyn.Ja siinä on sekin kiva,että jos on hieman väljä, ei tyle silmille kuten kivat-merkkiset!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat