Missään muualla ei noudateta EU:n tyhmiä direktiivejä kuin Suomessa

Vierailija

Tämä kertoo paljon katajaisesta kansastamme, tuttavani on töissä Brysselissä ja ihmetteli suuresti sitä, että esim. lastenpuistojen leikkipaikat on suomessa revitty ja vaihdettu direktiivien mukaiseksi, joskus paljon vaarallisimmiksi kuin entiset, vain sen vuoksi, että EU:ssa niin määrätään. Eikö suomessa kukaan ajattele omilla aivoilla? Ei esim. ranskassa koskaan noudateta tyhmiä EU määräyksiä, mutta Suomi on niin lainkuuliaista kansaa.

Kommentit (8)

Vierailija

olet puna/vihreä radikaali joka on pettynyt entiseen radikaaliin joka presidentin tehtävässään joutuu olemaan diplomaattinen. Minä olen ihaillut sitä miten Halonen sanoo, suoraan mutta fiksusti. Eikä ole mikään teeskentelijä.

Vierailija

Täällä av:lla on yleensäkin typeriä ja yksinkertaisia kirjoituksia, mutta tänään näyttää olevan kaikki huiput kirjoittelemassa...

Vierailija

eikä missään kansa ole niin lammasmaista kuin suomessa. Milloin olet nähnyt ihmiset barrikaadeilla minkään asian puolesta?Vaikka leivän määräisivät syöntikieltoon, niin suomi uskoo heti, ei muuta kuin ilman leipää elämään, koska se on niin vaarallista EU:n mukaan.

Vierailija

suomalaiset on lampaita ja juuri siksi tarja halosen suosio nousee vaan. presidentti, joka ei ota kantaa mihinkään eikä tee mitään, suomalaisen ruumillistuma!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat