G: Mitä olet saanut tänään aikaiseksi?

Vierailija

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

alan imuroida ja sit teen ruokaan ja sit meen jumppaan. Mies on tyttären kanssa shoppailemassa: osti Hulluilta Päiviltä lentoliput. Poika on koiran kanssa lenkillä.

Vierailija

Ja laittanut likoamaan muutamat kasinpestavat vaatteet. Siinapa se. Tosin meilla on kello " vasta" 11 aamupaivalla ja juuri tuossa herattiin...

Vierailija

tehnyt samat itselle, käynyt Hulluilla Päivillä taaperon kanssa, lämmittänyt ja tarjoillut ruoan, kerännyt kolme kertaa viis laatikollista lattioille heitettyjä leluja, saanut tuhat raivaria ja miljoona kiloa syyllisyydentunnetta siitä (pms-oireet tekee musta tällaisen taas, kauhea olo), laittanut taaperon päiväunille, huilannut sohvalla ja käynyt rakentavia keskusteluja itseni kanssa miten pms-oireiden riivatessa käyttäydytään asiallisesti ja hermoja menettämättä ja luvannut itselleni olla sortumatta siihen enää, surffaillut netissä...

Vierailija

Pessy kaks koneellista pyykkiä, tampannu matot, siivonnu, laittanu ruoan valmiiksi. Haravoinnu pihaa, ja nyt toin nuorimman sisälle nukkumaan ja istuin koneelle hetkeks. Kauppaan jos viel jaksais raahautua:)

Vierailija

Antanut pojalle aamupalaa,leikitty autoparkkia,luettu satukirja,pesin koneellisen pyykkiä,ollut netissä kun poika katsoo muumeja ja antanut pojalle ruoan (lämmitin mikrossa eilistä)... Kohta minä ja poika päiväunille,molemmat :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat