Mistä saa ostettua MAYORAL merkkisiä vaatteita!?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tietääkö kukaan viisas että mistä tai mitkä kaupat myy Mayoral merkkisiä vaatteita?!Itselle merkki aika tuntematon,olemme saaneet lahjaksi muutaman kyseisen merkin vaatteita mutta itse en ole tietoinen että mistä niitä saa ostaa..siellä kun olisi ihana takki jonka olisin halukas ostamaan tytölle..kiitos jos joku tietää =)

Kommentit (13)

Vierailija

Hei,ostin Stockan outletistä aiemmin syksyllä Mayoralin neuletakin. En muista Stockalla aiemmin tuohon merkkiin törmänneeni, mutta se kannattaisi ehkä käydä katsastamassa.-Tintti

Vierailija

2 v / 90 cm pojalla nyt koko 2 / 92 cm ja ovat kyllä ihan reiluja. Jotkut 1 / 86 cm housutkin on vielä ja menee, muttei enää kasvunvaraa. Uskon, että nuo 92 cm vaatteet menee vielä pitkään. Meillä ei montaa noita vauvamalliston vaatteita ollut käytössä, mutta luulisin, että se 12 kk vastaisi 80 cm.Tytöllä 8 v / 124 cm on 128-senttisiä Mayoralin vaatteita ja ovat sopivia tai vähän reiluja.

Vierailija

Harmi kun meillä täällä Oulussa ei ole enään Sokosta mutta pitääpä käydä sitten Helsingin reissulla katsastamassa.Mut jos joku muu tietää että missä muualla niitä myydään niin otan vieläkin innolla tietoa vastaan =)

Vierailija


Osaako joku sanoa minkälainen mitoitus näissä Mayoralin vaatteissa on? Vastaako 12kk noin 80cm?Kiikarissa olisi tuon kokoiset lappuhaalarit, oliskohan sopivat kun muuten meidän lapsi käyttää esim HM:n 74-80, Name it`in 74-80, Girandolalta sopii paita 12kk ja kaksi mekkoa 6(!)kk, body 9kk on pieni! Pari viikkoa sitten meni päälle Zaran takki 3-6kk...Noista kk-ikään perustuvista vaatteista on mun mielestä tosi vaikea sanoa mikä koko on sopiva:|

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat