Seuraa 

Itselläni supistellut viikosta 23 lähtien tosi herkästi ja useita kymmeniäkin kertoja päivässä. Esikoista odotan. Haluaisin kuulla miten muilla samankaltaisen kohdun omaavilla synnytys on mennyt? Onko tästä " ongelmasta" ollut kenties jotain hyötyä synnytyksessä? Olen kuullut et synnytys voisi olla nopeampi ja helpompi...?kultiainen 38+6

Kommentit (5)

Ekasta en vielä osannut supistuksia vielä niin tuntea, synnytys alkoi vesienmenolla 3pvä ennen la:ta, oli hieno synnytys. Toisen lapsen epäiltiin tulevan kesken pois, kun niin supisteli, levätä käskettiin, 10pvä meni yli ja käynnistettiin. Kolmas supisteli kans jatkuvasti, selviä synnytyssupisteluja monena päivänä säännöllisesti 12 tuntiakin peräkanaa, mutta ei vaan käynnistynyt eli käynnistettiin. Kaks viimeistä synnytystä kivuliaita. Sanotaan kyllä, että voi olla nopeampaa, jos on herkkä supistelemaan, mutta en tiedä. Tsemppiä joka tapauksessa, olisimpa samassa tilassa ;)

t Sarppu ja 3 poikaa

Itse en edes tiennyt, mikä on supistus ennen kuin ne alkoivat noin 5 tuntia ennen esikoisen syntymää. Kovetteluja oli välillä enemmän, välillä vähemmän jostain rv 16 lähtien, riippuen tasan tarkkaan stressin ja rasituksen määrästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itselläni oli ensimmäistä odottaessa supistusherkkäkohtu, supistuksia rv 16 alkaen. sillon ei kuitenkaan vielä kivuliaita. Rv 28alkaen osa supistuksista oli kivuliaita. Supistuksia oli useita päivässä. Synnytys käynnistyi Rv 37 vesien menolla ja supistukset alkoivat säännöllisinä ja erittäin tehokkaina heti. Synnystys kesti yht. 6tuntia ja mielestäni oli helppo koska avautuminen tapahtui niin vauhdilla tehokkaiden supistusten ansiosta. ponnistus vaihekin oli lyhyt 15min.

niin sanoisin että jos supistelee paljon keskiraskaudessa niin raskaus venyy lopulta yli lasketun ajan . Itselläni oli sama tilanne esikoista odottaessa ja raskaus käynnistettiin 42+1.Tyttö syntyi 42+3.Toivottavasti sinun kohdallasi vauva syntyy ajallaan!

esikoisesta harkkasupparit alkoi vkolla 16 ja nyt vkolla 15. Oma synnytys kesti vesien menosta 13 tuntia ja ponnistusvaihe 30 min. Eli aika normaali kai. Ystävällänikin supisteli esikoisesta vkolta 20 alkaen ja hänen synnytys kesti 30 tuntia, huh huh! Että minun kokemukseni mukaan ei auta, valitettavasti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat