Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Aikuinen tarvitsee yöunta 7-8h, eihän tuo tee kuin 2-3 herätystä yön aikana.

Mun on oikeasti vaikea käsittää, että joku on kuoleman väsynyt jos herää kolmen tunnin välein. Meillä kun kuopus 1v herää vieläkin tunnin-kahden välein. Kolmen tunnin pituista pätkää nukun aniharvoin...

Mutta ok, ymmärrän, että ihmiset ovat erilaisia..

Kommentit (7)

laskee, että nyt olen nukkunut niin ja niin paljon ja uni katkesi siinä ja siinä vaiheessa. SE on ihan turhaa ja energiaa kuluttavaa. Meillä tämä kuopus nukkui ensimmäiset 11kk puolen tunnin-tunnin pätkissä, enkä kokenut edes olevani erityisen väsynyt. nyt puolitoistavuotiaana nukkuu 2h pätkiä. Siihen plussana isosiskojen vessareissut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

3h putkeen nukkuva PÄÄSEE sentään siihen rentouttavaan rem-uneen, johon tunnin pätkissä nukkuva ei koskaan edes pääse. turha ruikuttaa jos noin komeasti saa nukkua.

Jos yhdenkin kolmen tunnin pätkän saa vuorokaudessa nukkua, ja pienempiä pätkiä lisäksi, pysyy aika hyvin toimintakykyisenä.Onhan ihmiset tietysti erilaisia, mutta taitaa olla myös niin, että toiset ruikuttavat pienestäkin epämukavuudesta, ja toiset sitkeämmin hoitavat velvollisuutensa.

Mutta mitäs teet jos lapsi kuitenkin heräilee? Lapsi herää jos herää ja siihen on sopeuduttava. Muutenkin nykyaikana on ihan kummallinen illuusio lasten nukkumisen suhteen. Pienet lapset heräilevät usein, niin on aina ollut.

ap

eli kolmen tunnin välein.. Tällaista kun lukee ei voi kuin ihmetellä, kuinka sokkona kyseiset ihmiset lapsentekoon ryhtyvät..Meillä on pahimmillaan herätty alle tunnin välein yön halki usean kuukauden ajan. Silloin väsytti ja 2-3 h uniputki olisi ollut suurinta juhlaa, mutta senkin kesti kun nukkui aina tilaisuuden tullen ja muistutti itselleen, että tilanne menee ohi eikä lapsi kiusallaan heräile.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat