Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tästä on ollut jo ennenkin vaikka kuinka monta keskustelua, mutta aloitanpa taas uuden.Kaipaan 1-vuotiaalle kävelyä opettelevalle lapselle lämpimiä ja tukevia talvikenkiä. Hinnalla ei niin väliä kunhan ovat hyvät.

Nyt hänellä on käytössä Pionin nahkaiset karvakengät, jotka muuten ovat hyvät,mutta jotenkin ovat ainakin meidän pojalle kapean oloiset, joten villasukka ei taida sopia. Nyt hänellä on on sukkahousujen lisäksi tavallinen tennissukka.Kuulemani mukaan Kuomat ovat leveät ja lämpimät, mutta eivät kovin tukevat. Sitten nämä kaikenlaiset kosteutta pitävät kengät ovat varmaan kylmät. Mitä muita vaihtoehtoja? Kertokaapa kokemuksia!

Sivut

Kommentit (25)

Nyt päätin kuitenkin ostaa tukevammat kengät... ja petyin! Ostin siis Elefantenin Goretexit ja olivat eilen ekaa kertaa jalassa. Ulkona oli +3 astetta lämmintä ja pojalla oli tunnin ulkoilun jälkeen varpaat kylmät. Ei kyllä olisi varaa ostaa useampia talvikenkiä...

villiseepra:

[quote]


Onkohan ketään tehtaanmyymälässä käyneitä paikalla?

Onko siellä muita hyviä tarjouksia?reimalla tehtaan myymälät kankaanpäässä ja parkanossa! itse käyn joka toinen päivä katsastamassa ton kankaanpään myymälän tarjoukset (matkaa meiltä puoli kilometriä)tarjoukset todella hyviä ja joka päivä tulee jotain uutta...kannattaa kyllä ihmeessä poiketa..sieltä saa toppahaalareitakin nyt 19e kpl,ovh:79,90e.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tarralliset talvikengät. Hyvin toimivat ja tarrallakin pystyy säätämään kireyttä nilkan kohdalta. Tosin vasta vähän aikaa olleet käytössä.

me ostettiin just tytölle reiman goret. eivät olleet alennuksessa vaan ihan normaalihintaiset ja maksoivat 59e. on tainnut viime talvesta siis tulla hinta paljon alas.

myyjä puhui, että viime talvena tuli kauhea valitusten määrä noista kengistä, miten ovat liian jäykät. nyt on kai pohja ja lesti aivan uudenlainen. ehkä siksi hintakin on tullut vähän alas.

Asutaan lähellä Tepsujen tehtaanmyymälää, joten meillä on ollut sieltä talvikengät. Kovilla pakkasilla ei riitä, vaan varpaat ovat kylmät. Ne ovat nahkakenkiä, joissa on villavuori ja kosteus ei tule ihan heti sisään. Joillekin lapsille ne riittää, mutta ei meidän vilukissalle..

vikingin goretexit ja ollut hirmuisen hyvät, tukevat mutta ei liian jäykät ja kertaa ei varpaat olleet kylmät, olisko maksaneet n.60€ viime vuoden vaihteessa ja nyt toinen talvi lähtee samoilla kengillä.

ja plussaa on etteivät kastu, ovat uineet lehmän " siinä itsessään" ja ei olleet moksiskaan ;)

mä ostin viime talvena 1-vuotiaalle kuomat, kun ne nimenomaan oli tukevan oloiset ja samat olisin ostanut täksikin talveksi, jos olisi tätä rahaa enempi. ja todella lämpimän oloiset, ei ollu varpaat kylmänä.

joten tämän päivän tarjouksista en tiedä. Soittamalla liikkeeseen ehkä selviäisi ainakin... Kesäkenkiä siellä oli roppakaupalla tarjouksessa, samoin viime kauden välikausihaalarit, toppahaalarit, hanskat, hatut - kun käytiin pari kk sitten.Tehtaanmyymälä Kankaanpää

Jämintie 14

38700 Kankaanpää

Puhelin (02) 5782 7148

Avoinna:

Ma-To 9-17

Pe 9-18

La 9-14

http://www.reima.fi/fi/yhteystiedot.html

Kuomat varmaan lämpimät, mutta eivät tue lainkaan juurikaan. Kuten edellä sanottiin, pitää olla nauhakengät. Hankkisit Kuomat vain koville pakkasille, jos muu ei riitä.

Moi,

näin on mua opastaneet asiantuntevat kenkämyyjät sekä pari fysioterapeuttia. Ja nimenomaan sellaiset nauhalliset kengät, että nauhojen kiristyksen avulla saa kengän kireäksi (ei tietenkään liaan), jotta se tukee kunnolla nilkkaa.Ite olemme tykänneet Elefantteneista (goret), mutta niiden valmistushan on taidettu lopettaa.

Kavatin ja Tepsujen nauhallisista talvikengistä. Täksi talveksi hankin Vikingin Goretexit. En missään nimessä suosittele 1-vuotiaalle, vasta kävelemään oppineelle/opettelevalle Kuomia. Nauhalliset kengät ovat ehdotommasti kaikista parhaimmat tuon ikäisen jalkaan.

Reiman kenkiä on tänä vuonna kahta erihintaista mallia, City (ovh 79 ¿) ja Snow (59 ¿). Viimevuotista mallia on moitittu jäykäksi.Kotimaisissa Pioneissa ja Tepsuissa on ainakin hyvä hinta-laatusuhde (ja esim. Prismassa voi olla hyviä alennuksia jo alkutalvesta), mutta niitä ei (kai?) tehdä kuin kokoon 26 asti.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat