Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

parhaat talvikengät?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tästä on ollut jo ennenkin vaikka kuinka monta keskustelua, mutta aloitanpa taas uuden.Kaipaan 1-vuotiaalle kävelyä opettelevalle lapselle lämpimiä ja tukevia talvikenkiä. Hinnalla ei niin väliä kunhan ovat hyvät.

Nyt hänellä on käytössä Pionin nahkaiset karvakengät, jotka muuten ovat hyvät,mutta jotenkin ovat ainakin meidän pojalle kapean oloiset, joten villasukka ei taida sopia. Nyt hänellä on on sukkahousujen lisäksi tavallinen tennissukka.Kuulemani mukaan Kuomat ovat leveät ja lämpimät, mutta eivät kovin tukevat. Sitten nämä kaikenlaiset kosteutta pitävät kengät ovat varmaan kylmät. Mitä muita vaihtoehtoja? Kertokaapa kokemuksia!

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Nyt päätin kuitenkin ostaa tukevammat kengät... ja petyin! Ostin siis Elefantenin Goretexit ja olivat eilen ekaa kertaa jalassa. Ulkona oli +3 astetta lämmintä ja pojalla oli tunnin ulkoilun jälkeen varpaat kylmät. Ei kyllä olisi varaa ostaa useampia talvikenkiä...

Vierailija

villiseepra:

[quote]


Onkohan ketään tehtaanmyymälässä käyneitä paikalla?

Onko siellä muita hyviä tarjouksia?reimalla tehtaan myymälät kankaanpäässä ja parkanossa! itse käyn joka toinen päivä katsastamassa ton kankaanpään myymälän tarjoukset (matkaa meiltä puoli kilometriä)tarjoukset todella hyviä ja joka päivä tulee jotain uutta...kannattaa kyllä ihmeessä poiketa..sieltä saa toppahaalareitakin nyt 19e kpl,ovh:79,90e.

Vierailija

tarralliset talvikengät. Hyvin toimivat ja tarrallakin pystyy säätämään kireyttä nilkan kohdalta. Tosin vasta vähän aikaa olleet käytössä.

Vierailija

me ostettiin just tytölle reiman goret. eivät olleet alennuksessa vaan ihan normaalihintaiset ja maksoivat 59e. on tainnut viime talvesta siis tulla hinta paljon alas.

myyjä puhui, että viime talvena tuli kauhea valitusten määrä noista kengistä, miten ovat liian jäykät. nyt on kai pohja ja lesti aivan uudenlainen. ehkä siksi hintakin on tullut vähän alas.

Vierailija

Asutaan lähellä Tepsujen tehtaanmyymälää, joten meillä on ollut sieltä talvikengät. Kovilla pakkasilla ei riitä, vaan varpaat ovat kylmät. Ne ovat nahkakenkiä, joissa on villavuori ja kosteus ei tule ihan heti sisään. Joillekin lapsille ne riittää, mutta ei meidän vilukissalle..

Vierailija

vikingin goretexit ja ollut hirmuisen hyvät, tukevat mutta ei liian jäykät ja kertaa ei varpaat olleet kylmät, olisko maksaneet n.60€ viime vuoden vaihteessa ja nyt toinen talvi lähtee samoilla kengillä.

ja plussaa on etteivät kastu, ovat uineet lehmän " siinä itsessään" ja ei olleet moksiskaan ;)

Vierailija

mä ostin viime talvena 1-vuotiaalle kuomat, kun ne nimenomaan oli tukevan oloiset ja samat olisin ostanut täksikin talveksi, jos olisi tätä rahaa enempi. ja todella lämpimän oloiset, ei ollu varpaat kylmänä.

Vierailija

joten tämän päivän tarjouksista en tiedä. Soittamalla liikkeeseen ehkä selviäisi ainakin... Kesäkenkiä siellä oli roppakaupalla tarjouksessa, samoin viime kauden välikausihaalarit, toppahaalarit, hanskat, hatut - kun käytiin pari kk sitten.Tehtaanmyymälä Kankaanpää

Jämintie 14

38700 Kankaanpää

Puhelin (02) 5782 7148

Avoinna:

Ma-To 9-17

Pe 9-18

La 9-14

http://www.reima.fi/fi/yhteystiedot.html

Vierailija

Kuomat varmaan lämpimät, mutta eivät tue lainkaan juurikaan. Kuten edellä sanottiin, pitää olla nauhakengät. Hankkisit Kuomat vain koville pakkasille, jos muu ei riitä.

Vierailija

Moi,

näin on mua opastaneet asiantuntevat kenkämyyjät sekä pari fysioterapeuttia. Ja nimenomaan sellaiset nauhalliset kengät, että nauhojen kiristyksen avulla saa kengän kireäksi (ei tietenkään liaan), jotta se tukee kunnolla nilkkaa.Ite olemme tykänneet Elefantteneista (goret), mutta niiden valmistushan on taidettu lopettaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat