Vierailija

että tupakoivien vanhempien lapset erottaa tupakoimattomien lapsista kertavilkaisulla. Vaikkei sisällä poltettaisikaan eli haju ei paljastaisi, tupakoitsijoiden lapset ovat selvästi nuhaisemman ja flunssaisemman oloisia.

Kommentit (11)


Tämä tutkimus ei mitenkään todistanut sitä että, tämä vaikuttaisi lapsen terveyteen, siisteyteen ym.! Lyseessä on kuitenkin niin pieni määrä myrkktjä. Että enemmän niitä lapset saavat hengitellessään parkkipaikalla jossa on auto käynnissä..

Jos hiuksista, vaatteista, ilmastoinnista ym. myrkyt kulkeutuvat. Ameriikan mantereella voisin vissiin hakea naapurilta korvauksia. Enpä kyllä oikeasti usko moiseen tutkimukseen. Passiivisen tupakoinnin uskon kyllä lapseen vaikuttavan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta googlettamalla esim. hakusanoilla " lapsi+tupakka" tms. löytää aiheesta asiantuntija-artikkeleita: tupakoitsijoiden lapset sairastavat mm. korvatulehduksia enemmän kuin tupakoimattomien.On toki parempi, jos ei sisällä/autossa polteta, mutta valitettava totuus on, että tupakan myrkyt tarttuvat tupakoitsijan vaatteisiin, hiuksiin, käsiin jne. ja niistä kulkeutuvat etenkin sylissä pidettävien pikkulasten elimistöön.Lukemistani artikkeleista kiinnostuneina olen seuraillut tuntemiani lapsia ja ainakin minun lähipiirissäni tämä näyttää pitävän paikkansa. Pahimmat räkänokat on juuri niitä, jotka haetaan tarhasta tupakka kädessä.ap

Mutta ei se mitään..meitä on moneksi. Kyllä noissa artikkeleissa tarkoitetaan sitä jos lapsi altistuu passiiviseen tupakanpolttoon, eli jos poltetaan sisällä,autossa, raskaana ollessa jne. Ei varmasti aiheuta lapselle nuhaa joa aikuinen ulkona tupakoi..Olipahan taas juttu..kaikkee kuulee kun vanhaksi elää. Tällä menttaliteetilla vois syyttää naapureita tai ohikulkijoita lapsen nuhasta..

Tämän oman empiirisen tutkimukseni perusteella kumoan ap:n väitteen.5v tyttäreni on eläessään sairastanut yhden korvatulehduksen, on jopa hieman pidempi kuin muut ikäisensä ja viime nuhaa en nyt muista, taisi olla joskus viime talvena. Niin ja sillä on sävysävyyn vaatteetkin.

Hupaisa viesti, jossa AP on ilmeisesti verrannut keskenään pihapiirinsä lapsia :) :) :)Ja ennen kuin kukaan ennättää sanoa mitään niin EI, EN tupakoi.


MUTTA ei siinä tutkitusti sanottu että tupakoiviesn vanhempien lapset erottaa jo katukuvasta!Vaan siinä oli tutkittu että terva ja nikotiini kulkeutuu vanhemmista lapsiin - kun he tupakoivat ulkona (ei siis kyse sisätloissa polttamisesta!)Etten kauheesti valehtelis niin tais olla että tupakoivien vanhempien (jotka eivät polta sisätiloissa) lapsien kehkoissa on 20% enemmän tervaa, kuin niiden vanhempien lapsilla - jotka eivät polta ollenkaan.Terva ja nikotiini kulkeutuu mm. hiusten, hengityksen, vaatteiden ja ilmastoinnin kautta. Kun esim. polttelee partsilla.Mutta ap, kyllä heitti vähän överiks kun väittää että tämän eron huomaa lapsista!Nämä tutkimuksessa todetut seikat ei kuitenkaan merkitsevästi vaikuta lapsen terveyteen, kyseessä on niin pienet mittapuut..Ps. poltan muuten itsekin.. (en sisätiloissa, saati autossa)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat