Vierailija

Entä mikä on ollut vaikein kehitysvaihe?

Kommentit (14)

Se saa lämmöllä muistelemaan uhmaikää. Uhmaikäiselle vielä pärjää, mutta kun päätä pidempi, 90kg korsto sanoo, että " minä menen nyt aivan sama mitä sanot" , niin siinä tuntee itsensä aika avuttomaksi.

ja vauvan tuntikausia kestänyt itkeskely myöhään illalla / öisin kun itse on jo niin väsynyt että huimaa ja meinaa nukahtaa istualleen vaikka vauva huutaa korvaan kurkku suorana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uhmaikä pahimmoillaan. Mutta nyt on helppoa verrattuna siihen, mitä se oli, kun hän oli koliikkivauva. Koko kaksi vuotta syömiset ja nukkumiset ovat luoneet haasteita. Kaveri kun on sitä mieltä, että voisi valvoa ympäri vuorokauden ja vieläpä syömättä mitään. Siinä saa venyttää sekä pinnaa että mielikuvitusta...

ja ollut helppo tapaus. Mutta haasteellisinta ollut öiset heräämiset puolen tunnin välein (ei kestäneet kovin kauaa) ja sitten hitaaseen (lapsentahtiseen) elämäntapaan totuttelu - etenkin!

Oikeastaan se tapahtui vasta toisen lapsen synnyttyä eli 4v. esikoisen syntymän jälkeen. Kolmannen lapsen syntymän jälkeen äitiys minussa kypsyi nykyiselle tasolleen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat