G: Mikä on ollut tähän mennessä haastavinta lapsen hoidossa/kasvatuksessa?

Vierailija

Entä mikä on ollut vaikein kehitysvaihe?

Kommentit (14)

Vierailija

Se saa lämmöllä muistelemaan uhmaikää. Uhmaikäiselle vielä pärjää, mutta kun päätä pidempi, 90kg korsto sanoo, että " minä menen nyt aivan sama mitä sanot" , niin siinä tuntee itsensä aika avuttomaksi.

Vierailija

ja vauvan tuntikausia kestänyt itkeskely myöhään illalla / öisin kun itse on jo niin väsynyt että huimaa ja meinaa nukahtaa istualleen vaikka vauva huutaa korvaan kurkku suorana.

Vierailija

Uhmaikä pahimmoillaan. Mutta nyt on helppoa verrattuna siihen, mitä se oli, kun hän oli koliikkivauva. Koko kaksi vuotta syömiset ja nukkumiset ovat luoneet haasteita. Kaveri kun on sitä mieltä, että voisi valvoa ympäri vuorokauden ja vieläpä syömättä mitään. Siinä saa venyttää sekä pinnaa että mielikuvitusta...

Vierailija

ja ollut helppo tapaus. Mutta haasteellisinta ollut öiset heräämiset puolen tunnin välein (ei kestäneet kovin kauaa) ja sitten hitaaseen (lapsentahtiseen) elämäntapaan totuttelu - etenkin!

Vierailija

Oikeastaan se tapahtui vasta toisen lapsen synnyttyä eli 4v. esikoisen syntymän jälkeen. Kolmannen lapsen syntymän jälkeen äitiys minussa kypsyi nykyiselle tasolleen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat