Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

3,5-vuotiaalle tytölle on talvihaalarin hankinta ajankohtainen. Olisi vaan kiva löytää sellainen väri, joka sopisi myöhemmin nyt 2 v pikkuveljenkin käyttöön. Onko joku nähnyt tämän talven Superremuja, minkälaisia värejä niissä on?

Entä tietääkö joku mistä saa ostaa Lenne-haalareita?Kaksplussassa oli Lenne haalari jossa oli beessi yläosa ja sininen alaosa, se varmaan kävisi molemmille.

Kommentit (8)

merkit on olleet remu, peuhari x2 ja nyt ostin sen rukka rvp:n sokokselta. haalareiden jatkokäyttäjätkin on poikia mutta meidän esikoinen tykkää kovasti kirkkaanpunaisesta ja nytkin halusi ehdottomasti punaisen rvp:n vaikka äiti olisi voinut vaihteeksi ostaa pojalleen sinisen haalarin...

Esim. sellainen, jossa yläosassa kirkasta peruspunaista, keltaista ja t-sinistä ja alaosa kokonaan tummansininen. Hinta 120,- Siihenhän on helppo vaihtaa joko punainen tai sininen hattu/käsineet sukupuolen mukaan. Itse ostin sieltä tänään tavallisen Remun, jonka yläosa omenanvihreä, t-sininen sekä oranssi raita. Alaosa tummansininen. HInta 94,-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllähän noita vaihtoehtoja näyttää olevan. Vaikka joskus tuntuu että haalariväritykset menee ihan liikaa joko/tai.

Näillä eväillä varmaan sopiva löytyy!

sopii molemmille. Ostin sen juuri 3-v. pojalle, pikkusisko saa sen päälleen kahden vuoden päästä. Prismasta saa ja pk-seudulla ainakin on s-asiakkaille puoleen hintaan lokakuussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat