Vierailija

Vaikka lapsia on niin puuro ei maistu niillekkään. Jouluna teemme riisipuuroa, mutta yleensä sekin jää kattilaan. Marjapuurotkin homehtuu astiaan.

Kommentit (11)

Sinansa koko perhe kylla tykkaisi varmaan puurosta, niin etta joskus sita kai esim. riisipuuroa voi olla herkkuna, mutta on taysin proteiinitonta ja rasvatonta ja aika ravinneaineetontakin, niin etta ei sita usein ole tarjolla - mita turhaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvää, edullista, terveellistä ja ravitsevaa. Katsokaas, puuroa voi keittää myös muusta kuin mauttomista riisihiutaleista tai pikakaurahiutaleista. Pari tuntia uunissa muhinutta ohrauunipuuroa kiisselillä ei voita mikään! Tunnen kyllä ihmisiä, jotka syöttävät omalle parivuotiaalleen jo joka aamu muroja tai kaupan maustettua jogurttia, mutta eipä tulisi itsellä mieleenkään. Joskus silloin tällöin vaihtelu tekee hyvää, mutta kyllä tuon ikäiselle puuro on parasta aamu- ja iltaruokaa.

Puuro nostaa verensokeria nopeasti ja laskee nopeasti. Tällöin jo noin kahden-kolmen tunnin päästä on huutava nälkä. Kun taas lapsi syö jotain muuta kuin pelkkää hiilihydraattia aamupalaksi, ei nälkä kerkiä tulla kamalaksi ennen kuin on lounasaika.Kuinka moni muistaa omasta lapsuudestaan sen, kun aamulla syötiin puuroa, mentiin kouluun ja vielä oli yks oppitunti ennen ruokista ja kiljuva nälkä! Sitten saatiin ruoaks jotain perunaa tai pastaa, pärjättiin taas pari tuntia ja iltapäivällä olikin jo taas kahdelta kamala nälkä ja vielä piti pari tuntia jaksaa koulussa.Tätä en halua omien lasteni kokevan, siksi meillä syödään rasva- ja proteiinipitoinen aamiainen, joka pitää hyvin nälkää. Puurot ei meille sovi.

Meillä syödään esim. luonnonjogurttia erilaisten lisukkeiden kanssa, rahkaa, kananmunasta saa taiottua vaikka mitä aamiaisjuttuja, juustoja, kasviksia, marjoja, pähkinöitä jne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat