Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Heips,meillä on vuosi yrittämistä takana ja kierto on ollut tähän asti suht normaali, heitellyt 25 ja 28 päivän välillä. Viime kierrossa tiputtelu alkoi kp 25 ja menkat kp 28, mutta nyt heittää ihan miten sattuu: runsaahko tiputtelu oli kerran kp 20 ja sen jälkeen on jatkunut tosi pienenä, mutta silti havaittavana tiputteluvuotona. Nyt mennään kp 22. Onkohan tässä tulossa vielä hormonihäiriö kruunaamaan tilanteen? Mistä tiputteluvuoto kertoo ja millä sen saa kuntoon?Niin, kirjoittelin tonne vasta-alkajien palstalle, että kiire pitää kivasti erossa vauva-asioiden miettimisestä ja että piinapäivät lähestyy. Piinapäivät vaihtuikin siis tiputtelupäiviin. Aikas synkäksi veti mielen.

Kommentit (1)

Ja se on tosiaan pieni suht yleinen hormoonihäiriö joka korjaantuu helposti keltarauahashormooni lääkkeellä... 99% tuo vika on jos on vain pientä tiputtelu vuotoa ennen kuukautisia.Joskus taas on kyse enemmästä. Minä hyvänä esimerkkinä. Esikoistakun kuumeiltiin tuli tiputteluvuotoa n. viikkoa ennen kuukautisia. Hän sai sitten alkunsa toisesta terolut kuurista. yhteensä 10kk häntä toivottiin.Nyt ollaan pian vuosi toivuttu toista. Tilanteeni oli sellainen että kierto on 26päivää ja vuosin sen kokoajan. Keltarauhalääkkeitä kokeiltiin eikä niistä ollut mitään mainittavaa apua.Sitten lääkäri keksi että oviksessani saattaa olla jotain häikkää ettei se tapahtuisi kunnolla loppuun asti minkä takia tuo keltarauhashormooni ei muodostuisi.

Nyt sitten syön, tai söin ensimmäistä kiertoa clomeja.. ja nyt on menossa jo kp13/26 enkä vieläkään vuoda verta.. Jee, tämä on kyllä aivan järkyttävää kun tottui siihen vuotoon. Mutta, kerkeepä se vielä alkaa..Tuo tiputtelu vuoto vielä kyllä kaiken ilon piinailulta. Toisaalta jotkut lääkärit ovat sitä mieltä että tuhruvuoto ei estä raskaaksi tuloa... mutta itseltäni ainakin toivo on mennyt. Jos tuhrua tulee, tulee menkatkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat