Vierailija

Kommentit (21)

Kysymyshän kuului, että NAISIA, JOTKA TYKKÄÄ PITKÄTUKISTA?Mielestäni on o.k kirjoittaa, ettei tykkää jne mutta tuollainen " haukkuminen" kertoo jo jotain kirjoittajastakin..Itse en pidä läskeistä, se ei sovi miehille eikä naisille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

miesmäiset? Mun miehellä ei ole pitkä tukka, mutta sellanen että justjust saa takaa kiinni hiuslenksulla. Ja sopiikin noin just täydellisesti. On sillä ollut ihan lyhytkin tukka mutta oli ihan teininörtin näkönen, ihan kauhee. En kyllä ite tykkää pitkätukista välttämättä mutta toisille sopii, toisille ei.

Ihan hyvältä näyttävät ja vientiä heillä riittää... :)Onko syy siinä, että on pitkät hiukset vai siinä, että ovat hyviä tyyppejä vai siinä, että ovat " julkkiksia" vai kaikista näistä syistä?

Pitkät hiukset on ihanat ja seksikkäät! Ja tosi miehekkäät! Lyhyiden hiusten " miehekkyys" tai lyhythiuksisuuden vaatimus miehellä on suhteellisen uusi keksintö.

Sama juttu tossa hiusjutussa. Naiselle sopii lyhyetkin hiukset (tosin pitkät ovat naisellisemmat), mutta miehellä pitkät hiukset ovat naismaiset. Sen lisäksi rumat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat