kuinka vanhana olette siirtäneet lapsen pois pinnasängystä?

Vierailija

kakkosesta haaveilen. esikoinen vielä alle vuoden ikäinen. muutamaksi kuukaudeksi en haluis toista pinnasänkyä ostaa, vaan esikoiselle ostettais suoraan isojen tyttöjen sänky..

Kommentit (13)

oikeastaan vain pakon edessä, sillä ei ollut varaa ostaa uutta sänkyä aikaisemmin. Pinnasängyssä pitkään nukkumisessa oli kyllä hyvätkin puolensa, lapsi pysyi nätisti sängyssä ja minä sekä mieheni saimme omaa aikaa aina klo 20 eteenpäin kun tyttö meni nukkumaan. kavereiden lapset ne hyppi pois sängystä 20 kertaa illassa tai niitä sai nukutella makoilemalla lapsen vieressä.

Tietysti jännitti että onko tuo sama rumba meillä edessä kun tyttö siirtyi tavalliseen sänkyyn, mutta järkeä olikin jo niin paljon päässä, että tyttö menee itse nätisti sänkyyn kun sinne käsketään. Nukahtaa parissa minuutissa ja nukkuu läpi yön 12h. Eli ei se myöhään siirtyminen ollut mikään huono juttu sitten kuitenkaan :)

Toinen oli myös varhainen kiipeilijä, joten siirsimme lastensänkyyn 8kk.

Kolmonen on ollut hitaampi, mutta pinniksestä luovuimme kokonaan noin 10kk iässä, kun sänky annettiin siskon vauvalle.

Hyvin on mennyt joka kerta, sänky on aluksi sijoitettu vanhempien sängyn ja seinän väliin. Noin vuoden iässä lapset on siirretty omaan huoneeseen nukkumaan.

Heräili öisin jatkuvasti, kun jalat oli pinnojen välissä. Samoin häntä harmitti, kun ei päässyt sängystä pois. Toki sitten ns. isojen tyttöjen sängyssä on laidat

Odotin silloin jo toista lasta ja halusin, ettei esikoiselle tule sellaista oloa, että vauva vie häen sängyn.. Muutamaksi kuukaudeksi ehsittiin laittaa pinnasänky pois ennen kuin vauva syntyi!

Ja hyvin meni! Kertaakaan ei olla pudottu!

aloin 9-10kk vanhana opettamaan järjestelmällisesti pylly edeltä sohvalta alastuloa ja oppi sen kunnolla noin viikossa eli sitten kun siirtyi tavalliseen lastensänkyyn homma toimi jo aivan loistavasti ja kertaakaan ei ole sieltä tippunut tai mitään käynyt pois tullessaan sängystä. Meillä yöunet muutenkin parani normaalin sängyn myötä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat