Seuraa 

Millä 10,5 kk pojan aaumpäiväunet / nukahtaminen ovat siiryneet myöhemmäksi ja samalla ovat iltapäiväunet ja yöunille meno myöhentyneet. Nyt eilen kokeiltiin yksillä unilla ja tänään samaten. Ainakin eilen tuntui ihan ok ratkaisulta. Milloin teillä muilla on siirtty yksiin uniin?

Kommentit (3)

Tyttö on kanssa 10 kuukautta ja viime viikolla monena päivänä tyttö nukku aamupäiväunilla n. kolme tuntia ja se sitten riitti. Saatto ottaa illalla ihan pienet torkut max 15min.Eilen kylläkin nukkui kahdet, mutta tänään taitaa taas nukkua vaan yhdet kun just vasta laitoin maate!Kaippa se sillai pikku hiljaa rupee yksiin siirtyyn!Meillä on kanssa se, että viiden jälkeen ei missään tapauksessa saa laittaa enää kunnolla päiväunille tai sitten yöunille mennään puolen yön aikaan...

toisille päiväunille laitto alkoi olemaan todella rasittavaa,kun lasta ei saanut millään nukkumaan ja sitten kun pitkän taistelun jälkeen nukahti niin ottikin monen tunnin unet ja sitten taas yöunille laitto hankalaa, kun päivällä nukuttu niin paljon.Päiväunet meillä nukutaan 11-14.Alkuun lapsi oli ehkä tuon aamupäivän vähän väsyneempi ennen kuin tottui uuteen rytmiin,mutta nukahtaa aina todella nopeasti kun laittaa päiväunille,ei tarvitse ainakaan taistella nukkumaan menon kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja samalla tuntui että koko elämä ja rytmi loksahti paikoilleen. Päivistä tuli minuutintarkasti ennustettavia (rytmin suhteen), ruokailurytmi parani, vauva sammui päikkäreille heti kun hänet laski vaunuihin tai joskus jo pukiessa, iltaunet aikaistuivat (meillä ei enää syöty yöllä) jne... Kaiken kaikkiaan arkielämä muuttui huomattavasti helpommaksi :)Neuvolassa sanoivat, että useimmat vauvat siirtyvät yksiin päiväuniin siinä 10kk tienoilla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat